HomeInterestingEz a kislány, elképesztő szépségének köszönhetően, divatmárkák ezreit vette le a lábáról....

Ez a kislány, elképesztő szépségének köszönhetően, divatmárkák ezreit vette le a lábáról. Szerintetek is szép?

Sok vita folyt már a világon abból kifolyólag, hogy a kisgyerekeknek nem szabadna modellkednie, felnőttes ruhákat, sminket és hajat viselnie. Egy fiatal gyermeknek nem az a dolga, hogy villogjon a kamerák előtt és végig vonuljon a kifutón, hanem, hogy gyermeteg dolgokat csináljon például játsszon a kis pajtásaival és a játékaival valamint új dolgokat tanuljon meg a világból és így tovább. Ennek ellenére mégis akadnak olyan szülők, akiket ez nem érdekel és elviszik csemetéjüket ilyen-olyan castingokra, hogy felvételt nyerhessenek egy divatcéghez. Mindezt úgy, hogy a kislány vagy kisfiú közben nem veszítse el ártatlan lelkét.

Mai cikkünkben bemutatjuk Mia Aflalo Shunem-et, egy öt éves kislányt, aki Tel Avivból származik. A lány már most úgy viselkedik a kamerák előtt akár egy szupermodell. Elképesztően angyali arca és megjelenése van, aki képes levenni minden embert a lábáról. Minden fotózás előtt egy híres fodrász veszi kezelésbe fürtjeit, aki nem más, mint Sagi Dahari. A férfi imád Mia hajával dolgozni, mert elmondása szerint nem látott még ehhez hasonló hajkoronát.

Mia egyébként lenyűgöző teremtés, annak ellenére, hogy még csak öt éves, magabiztosan szerepel fényképezőgépek előtt. Persze ebben az esetben is voltak olyanok, akik elítélték szüleit, de a legtöbben bátorítják őket. A kislány egész kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik a fotózás világában is.

A kislánynak saját Instagram oldala van, ahova folyamatosan töltik fel képeit és videóit, mindezt azért, hogy mindenki láthassa milyen gyönyörű is Mia. Sokan irigylik szép hosszú és egészséges haját, hiszen sokan még hajtápláló vitaminokkal sem képesek elérnie ezt a hatást.

A kis Aflalo Shunem, olyan neves márkával is dolgozott már együtt, mint a Vouge, sőt neve egyre elterjedtebb a divatiparban.

Shunem igazi természetes szépség, aki egyáltalán nem szorul rá, hogy ilyen fiatalon sminkeljék. Már pedig a legtöbb kislányt ennyi idősen elég rendesen kikozmetikázzák. Rajongói közül többen is mondták, hogy ő a megtestesült szépség.

Voltak, akik kerek perec megkérdezték, hogy ez a kislány mikor jár óvodába, ha rendszeresen látogatja a stúdió termeket? Egy felhasználó megvédte a kislányt és szüleit is, ugyanis azt válaszolta a gonoszkodó kommentelőnek, hogy „Attól mert néha napján meg van csinálva a haja és készül róla pár kép, még lehet normális élete.”

De persze a kommentek nem akartak alábbhagyni és egy másik azt írta: „Nagyon rossz érzés volt ránézni ezekre a képekre, úgy, hogy ez a kislány teljesen ki van cicomázva. Ez nem mondható természetes megjelenésnek egy ennyi idős gyerek esetében.”

Nyilván a közösségi média is ki tudja facsarni a dolgokat és olyan információkat hoz le, melyek egyáltalán nem is igazak. Sokan alapos kutatás nélkül hozzák le a cikkeket, és beállítják a szülőket bűnösöknek mert ezt az életet kényszerítik rá gyerekükre.

Pedig nem erről van szó. A szülők nem ragaszkodnak hozzá, hogy Mia fotózásokon vegyen részt, ha úgy látják, hogy ez a tevékenység károsítja a kislány fejlődését azonnal felhagynak vele.

A kis Miat amúgy már majdnem 109 ezren követik Instagramon és ahogy egyre népszerűbbé válik ez a szám napról napra nőni fog. A divatiparban már 12 cég is ajánlott neki állást, bár arról még nincs információnk, hogy a szülők miként döntöttek erről.

Egy csodálatos lányka, aki tele van életerővel és boldogsággal. Számunkra nem úgy tűnik, mint aki nem élvezi ezt az egészet.

Úgy fest ezen a képen akárcsak egy kis hercegnő.

Egyébként Miat benevezték szülei a Jon Weet-Ramsey szépségversenye, amiről köztudott, hogy egy gyerekeknek rendezett verseny.

Most Popular

Recent Comments