HomeInteresting18 híresség akiről el se akarod hinni, hogy egyidősek, pedig azok!

18 híresség akiről el se akarod hinni, hogy egyidősek, pedig azok!

Gyakran halljuk azt a mondást, hogy az életkorunk nem más, csak egy szám. Nos való igaz, hiszen mindenkinek joga van eldönteni, hogy hány évesnek gondolja magát lelkileg. Elképzelhető, hogy egy 60 éves asszony 40 évesnek érzi magát, mert aktívan sportol, egészségtudatosan táplálkozik és rendszeresen karbantartja elméjét. Emellett a gének is nagyon sokat csalhatnak a korunkon, ugyanis lehetséges, hogy 30 éves vagy, de 23-nak nézel ki, illetve ennek az ellentettje is előfordulhat, miszerint 20 éves vagy és 35-nek felelsz meg a megjelenésed alapján. Számos híresség van, akik például egy évben születtek, de ezt meg sem tudjuk mondani róluk, mert az egyik idősebbnek a másik viszont fiatalabbnak fest.

Ma elhoztunk néhány ikonikus Hollywoodi hírességet, akik annak ellenére, hogy egy idősek teljesen máshogy öregedtek.

Mindketten 19 évesek.

Emma Kenney-t először 7 éves korában láthattuk a „Szégyentelenek” című sorozatban, ahol Debbie Gallagher-t alakította. Nagy népszerűségnek örvendett, mellyel megpecsételte további karrierjét.

Lily-Rose Depp, vagyis Johnny Depp és Vanessa Parady lánya sem tétlenkedett. Színészetet kezdett tanulni emellett pedig aktívan modellkedik is.

Mindketten 21 évesek.

Szerintem, Maisie Williams-et felesleges bemutatni, ugyanis sokan jól ismerik őt. Ám, ha valaki mégsem látta volna a Trónok harca című sorozatot, annak elmondjuk ő az egyik ikonikus karakter, aki Arya Starkot személyesíti meg.

A Dior és a Bulgari arcaként nagyon sokszor találkozhattunk már Bella Hadiddal. Ezen kívül egy igazi szupermodell, akinek sikerült egymás után kétszer is elnyerni az év modellje díjat.

Mindketten 26 évesek.

Selena Gomez egy mexikói származású amerikai énekesnő és színésznő. Színésznőként a „Varázslók a Waverly helyből” című filmsorozat hozta meg számára a sikert, majd ezt követően szóló albumokba kezdett.

Cara Delevingne valójában egy nagyon híres modell, aki nem veti meg magától a színészkedést sem. Leghíresebb szerepei között volt a „Valerian és az ezer bolygó városa”, a „Suicide Squad”, és a „Tulipánláz”.

Mindketten 37 évesek.

Meghan Markle, akkor vált híres színésznővé, mikor szerepet kapott a „Brilliáns elmék” című sorozatban, ahol Rachel Zane karakterét személyesíthette meg. Később rátalált a szerelem egy híres filmrendező képében, akihez hozzá is ment, ám hamar rájöttek, hogy nem egymásnak teremtette őket a sors ezért elváltak. Mára már ő Sussex hercegnéje azaz Henry herceg felesége.

Britney Spears kezdetben tehetségéről később botrányairól volt híres. A legnagyobb megdöbbenést az váltotta ki az emberekben, mikor leborotválta az egész fejét. Hála isten azóta kezdi összeszedni magát.

Mindketten 42 évesek.

Mindenki ismeri Tobey Maguire-t, aki a Pókember című filmnek köszönheti elsöprő sikerét, amiben Peter Parker karakterét személyesítette meg. Ezen kívül egy másik sikerfilmben is játszott, melynek címe „A Nagy Gatsby”. Sokan hiszik, hogy 30 alatt van, de az az igazság, hogy már 42 éves is elmúlt.

Kristian Nairn, neve és kinézete azért lehet ismerős mindenki számára, mert szerepelt a világhírű Trónok harca sorozatban. Ő volt az a színész, aki Hodor karakterét testesítette meg. Ezen kívül ír származású Dj is.

Mindketten 43 évesek.

Kate Winslet volt az a színésznő, aki szerepelhetett a Titanic című filmben. Ő játszhatta el Rose szerepét. Ezen kívül négyszeres Golden Globe díjas színésznő, valamint Oscar díjra is jelölték. Sikerfilmjei között van még „A felolvasó” valamint „Egy makulátlan elme örök ragyogása”.

Angelina Jolie elég sok lábon áll, ugyanis a színészkedés mellett producerként és modellként is tevékenykedik. Rengeteget jótékonykodik ex férjével együtt sokat segítettek a rászoruló embereken. Az utóbbi időben, viszont egyre több botrányos dolgot lehet róla hallani, amit a válás váltott ki belőle.

Mindketten 49 évesek.

Jennifer Lopez, csak úgy mint a fent említett Angelina szintén több lábon áll, ugyanis nem csak énekesnőként és táncosnőként csillogtatta meg tehetségét, hanem színésznőként sőt, még az üzleti világban is elég sikeres. Sokan a világ legnagyobb befolyással rendelkező nőjének tartják.

Cate Blanchett egy ausztrál származású színésznő, aki több híres filmben is játszott, melyekért Oscar és Golden Globe díjat is kapott. Legutóbbi filmje az „Ocean’s 8 – Az évszázad átverése”, jelenleg pedig „A végzet órája” című filmen dolgoznak Jack Black-kel karöltve.

Mindketten 63 évesek.

Bruce Willis olyan ikonikus filmekben játszott, mint a „Drágán add az életed” a „Die Hard” „Az ötödik elem” és még sok más. Remek filmbéli alakításai miatt többször is jelölték Golden Globe és Emmy díjra is. Nem sokan tudják, hogy énekes és a „The Accelerators” nevű zenekar frontembere.

Brendan Gleeson nem olyan színész, aki fiatalon csillogtathatta meg tehetségét. 34 éves volt, mire igazán sikeressé vált. Szerencsére több filmben is láthattuk már, például a Harry Potterekben, ugyanis ő játszotta Alastor Mordon professzort. Ezen kívül szerepelt még a „New York bandában” valamint „A rettenthetetlen” című filmekben.

Mindketten 72 évesek.

Sylvester Stallone kétszeresen Oscar- és Golden Globe-díjas olasz származású amerikai színész, aki kivívta magának a tiszteletet a Rocky című filmekkel, ezért helyet kapott az International Boxing dicsőségcsarnokában. A jelenlegi amerikai elnök két évvel ezelőtt felajánlotta neki az a lehetőséget, hogy vezesse a Nemzeti Művészeti és Humán Erőforrás Alapítványt, de Stallone nemet mondott.

Donald Trump, Barack Obamát váltotta az Egyesült Államok elnökének posztján. Szám szerint ő a 45. elnök. Még mielőtt betöltötte volna ezt a titulust üzletemberként tevékenykedett. Ő az első olyan elnök, akinek se katonai se állami posztja nincs.

Most Popular

Recent Comments