HomePeopleÍme 17 kép, ami tökéletesen bemutatja a boldogság legőszintébb pillanatait. 

Íme 17 kép, ami tökéletesen bemutatja a boldogság legőszintébb pillanatait. 

A boldogság egy olyan megfoghatatlan dolog, ami a legváratlanabb pillanatokban is le tud csapni az emberre. Ilyenkor a legtöbben kicsattannak a vidámságtól és örömtől. Úgy érzik semmi sem ronthatja el ezeket a perceket. Mivel mindenki különbözik egymástól, ezért minden egyént más és más dolgok tesznek boldoggá. Van, akinek már attól fülig ér a szája, hogy egy új ruhadarabot kapott egyik szerettétől, vagy kedvenc virága újra kihajtott tavasszal, esetleg volt még egy üveggel kedvenc italából a boltban. Viszont nemcsak az emberek, hanem az állatok is lehetnek boldogok például attól, hogy megmentik őket a magánytól, vagy végre havat láthatnak. Most olyan fotókat hoztunk el nektek, amik az emberek legboldogabb pillanataiban lettek lencsevégre kapva.

1, A kisfiam él-hal a Szerencsekerék című televíziós játékért, ezért úgy döntött ír a műsornak egy levelet. Miután elküldte, rövid időn belül válasz is érkezett. A csomagban egy játékmező volt, amit a műsorvezetők saját kezűleg írtak alá.

2, A szüleim a 35. házassági évfordulójuk alkalmából úgy döntöttek újra fotóztatják magukat az esküvői ruhájukban. Ledöbbentem mikor megláttam a képeket. Olyanok, mintha igazi modellek lennének.

3, Ennek a srácnak az volt élete legnagyobb vágya, hogy egy nap találkozik kedvenc színészével Keanu Reeves-sel. Ma jött el ennek a napja.

4, Éveken át küzdöttem azért, hogy végre amerikai állampolgár lehessek. 7 év után végre valahára megkaptam a szükséges engedélyt. Nem is lehetnék ennél boldogabb.

5, Ilyen egy tökéletes nap az állatmenhelyen. Ott, ahol új életet kaphatnak az állatok.

6, A nagyim nemrég töltötte be a 100. életévét és világ életében szeretett volna kijutni a Super Bowl-ra. Születésnapjára megleptem őt és elvittem. Nagyon meg volt hatódva.

7, Az oké, hogy én rámosolygok a sörre, na de, hogy ő visszamosolyogjon rám arra mennyi volt az esély?

8, Egy elárvult kiskutya, akit megmentettek, és a menhelyen megitattak finom tejjel. Ezek az örömkönnyek akkor készültek, mikor először ízlelte meg a tejet.

9, Ez életem legfontosabb és egyben legboldogabb napja, mert végre valahára legyőztem a kegyetlen vastagbélrákot.

10, Egy kiscsalád, akik túlélték egy légitámadást. Szerintem mindent elárul ennek a két kisfiúnak az arca.

11, A nagyapámék az élő példa arra, hogy igenis létezik örökké tartó szerelem. A mai nap folyamán ünnepelték a 74. házassági évfordulójukat.

12, Annyit játszottam az örökbefogadott kutyámmal, hogy teljesen kifáradt. Azt hiszem még egy jó darabig nem kel fel onnan.

13, A nagyim és a tesója minden évben ugyanazt a képeslapot küldik el egymásnak oda vissza. 1953-ban lett elküldve először, csak akkor a nagyim testvére elfelejtette ráírni a dátumot. Következő évben a nagymamám már úgy küldte vissza, hogy ráírta az évszámot. Azóta ez egy megtörhetetlen hagyománnyá nőtte ki magát.

14, A fóka arckifejezéséből ítélve a gondozói csak jól bánhatnak vele. Lerí róla a boldogság.

15, A fotón látható hölgy Edith Steiner, aki a mellette lévő skót katonának, John Mackay-nak köszönhetően túlélte a holokausztot. 1946 július 17-én mondták ki egymásnak a boldogító igent, és a tavalyi év során ünnepelték a 71. házassági évfordulójukat.

16, A kislányom kedvenc szuperhőse Batman. Annyira szereti, hogy az egyik barátnőm készített neki egy babát, aminek arca pont olyan volt, mint a lányomé. A legjobb az egészben, hogy a baba Batman ruhát viselt.

17, Ez a Husky fajtájú kutya világ életében Ausztráliában élt és amikor a család Amerikába költözött és először látott havat, a boldogsága felbecsülhetetlen volt.

18, Akár hiszed, akár nem ez a fiatalember valóban egy létező személy. A legérdekesebb, hogy ő csak és kizárólag ilyen szelfiket pakol fel a profiloldalára, ami annak a jele is lehet, hogy ritkán szomorkodik.

Titeket is megérintettek a képek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments