HomeCelebrityÍme 16 sztár, akik a leggazdagabb Hollywoodi hírességek közé tartoznak

Íme 16 sztár, akik a leggazdagabb Hollywoodi hírességek közé tartoznak

Mind tudjuk, hogy a mozifilmek elég jövedelmezőek tudnak lenni, amiből a színészek és a színésznők luxus körülmények között tudnak élni. Hollywoodi hírességek kemény munkája nem csak anyagilag, hanem teljesítményileg is kifizetődő. A mai cikkünkben olyan sztárokat hoztunk el, akik a világ leggazdagabb színészei és színésznői közé tartoznak, de nemcsak filmbéli alakításaik miatt, hanem egyéb befektetéseik miatt is, például filmkészítés, cégalapítás… stb.

Robert Downey Jr. – kb. 71 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Gothika, Durr, durr és csók, Sherlock Holmes, illetve a Marvel filmek azaz a Vasember és a Bosszúállók.

Robert Downey Jr. a Forbes magazin legjobban fizetett színészek listáján szerepel.

Az Olsen ikrek – kb. 85 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjeik: a Párosban Párizsban és a New York-i bújócska.

Az Olsen lányok sikeres üzletasszonyok lettek, ugyanis saját kozmetikai és divatcégük van.

Will Smith – kb. 85 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Wild Wild West – Vadiúj vadnyugat, Bad Boys, Men in Black, Legenda vagyok.

Arnold Schwarzenegger – kb. 85 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Conan a barbár, Terminátor, The Expendables – A feláldozhatók.

Schwarzenegger nemcsak erős, karizmatikus és férfias színész, hanem komoly politikus és üzletember is. Így nem csak a színészkedésből, hanem a politikából is csurrant cseppent némi bevétele.

Jessica Alba – kb. 96 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Sin City – A bűn városa, Fantasztikus Négyes, A mestergyilkos 2.

Jessica a „The Hones Company” cég egyik társalapítója, ahol természetes anyagokból állítanak elő testápolási termékeket kisbabáknak. Becslések szerint kb. 50 és 70 milliárd forint között van a részesedése.

Jackie Chan – kb. 99 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Jackie Chan: Mennydörgés, Csúcsformában, Kung Fu Panda.

Ennek a harcművészeti embernek szinte minden filmje nyereséges volt. Ezért nem is csoda, hogy zsebből tudott venni magának egy nagyon komoly jachtot, amit kínai mérnökök terveztek.

Adam Sandler – kb. 99 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Happy, a flúgos golfos, Billy Madison – A dilidiák, Távkapcs, Kellékfeleség, Nagyfiúk.

Adam, Hollywood egyik leggazdagabb színészei közé tartozik. Eddig nagyjából minden filmje sikeres volt, most pedig a Netflix-el szerződött le.

Keanu Reeves – kb. 99 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Holtpont, Johnny Mnemonic – A jövő szökevénye, Mátrix, Constantine, a démonvadász, Ház a tónál, John Wick.

Reevesnek nagyon stabil jövedelme van, ennek ellenére nagyon egyszerű életet él. A filmekből befolyt összeget jótékony célokra fordítja.

Clint Eastwood – kb. 105 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Piszkos Harry, A Jó, a Rossz és a Csúf, Egy maréknyi dollárért, Millió dolláros bébi, Gran Torino, Sully – Csoda a Hudson folyón.

Clint már 50 éve, hogy elkezdte a színészi pályát, amiből jó sok pénz folyt be neki, ám emellett már filmeket is készít, ami szintén növeli büdzséjét.

Sylvester Stallone – kb. 114 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Rocky, Rambo, The Expendables – A feláldozhatók, A galaxis őrzői 2, Dredd bíró.

Stallone ma már nem csak színészkedik, hanem rendez is, amiből még több pénz folyik be.

Jack Nicholson – kb. 114 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Száll a kakukk fészkére, Ragyogás, Batman, Lesz ez még így se, A bakancslista.

Nicholson is a leggazdagabb színészek közé tartozik, aki mindemellett még három Oscar-díjat is bezsebelt. Az utóbbi időben, azonban nem sokat lehet látni a filmvásznon.

Mel Gibson – kb. 114 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Mad Max, Halálos fegyver, Maverick, A rettenthetetlen, Mi kell a nőnek?, A fegyvertelen katona – rendezője.

Az 1979-es Mad Max filmje után karrierje és jövedelme is felfelé kezdett ívelni. A színésznek annyi pénze van, hogy saját szigete van a Csendes-óceánon.

Johnny Depp – kb. 125 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Fedőneve: Donnie Brasco, A Karib-tenger kalózai, Az utazó, Charlie és a csokigyár, Alice Csodaországban.

Depp jövedelme nagyon megugrott a Kalapos, illetve Jack Sparrow kapitány szerepe miatt. Johnny filmjeiből világszerte körülbelül 8 milliárd dollár folyt be.

Tom Hanks – kb 133 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Philadelphia – Az érinthetetlen, Forrest Gump, Ryan közlegény megmentése, A Da Vinci-kód, Kémek hídja, Sully – Csoda a Hudson folyón.

A 90-es évek végén Tom jó néhány kultusz filmben játszott. Saját rendezésű filmjeiért még Oscar-díjat is kapott.

Tom Cruise – kb. 136 milliárd forint.

Pénzügyileg a legsikeresebb filmjei: Interjú a vámpírral, Jerry Maguire – A nagy hátraarc, Mission Impossible, Vanília égbolt, Az utolsó szamuráj, Valkűr.

Az örökké fiatal Tom Cruise a filmjeiből befolyt összeget jótékony célokra használta fel. Ami egyébként azért nagy szó, mert voltak olyan filmjei, amiért nagyon kevés pénzt kapott.

Most Popular

Recent Comments