HomeCelebrityÍgy néznek ki napjainkban a 2000-es évek legnépszerűbb zenészei.

Így néznek ki napjainkban a 2000-es évek legnépszerűbb zenészei.

Ha ti is a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején voltatok tinik, akkor tudjátok, hogy a cikkünkben felsorolt illetők kicsodák. Annak idején rengeteg rock és metál zenekar volt porondon, ahol helyesebbnél-helyesebb előadók énekeltek, gitároztak vagy doboltak. Csak, hogy egy párat említsünk közülük, nagy népszerűségnek örvendett akkoriban a Good Charlotte, a Green Day, a Linkin Park, a Limp Bizkit… és társaik. Azóta természetesen nagyon sok idő eltelt és szinte semmit sem tudunk vagy hallottunk róluk. Mai cikkünkben azonban elhoztunk néhány képet, ami bemutatja, hogyan is néztek ki az elmúlt pár évben.

Bill Kaulitz – Tokió Hotel

Régen, szinte senki sem tudta eldönteni, hogy ő most fiú vagy lány. Persze a neve egyértelműen elárulja, de aki egy videoklipben látta, ahol a neve nem volt feltüntetve az könnyen azt gondolhatta, hogy lány, hiszen sem hangja sem megjelenése nem arról árulkodott, hogy fiú lenne. Bill azóta levágatta a haját és már nem festi magát. Énekesi karrierjét tovább folytatta és szinkron szerepeket is vállal.

Pete Wentz – Fall out Boy

Pete hatalmas népszerűségnek örvendett a 2000-es évek tinilányai körében. Imádták, rosszfiús megjelenését és vokál hangját. A Fall out Boy videoklipekben szinte mindenki csak őt nézte. Egyébként kevesen tudják róla, hogy jogi diplomája van. Ma már egyáltalán nem úgy néz ki, mint régen. Elhagyta a sminket és a hajfestést is befejezte.

Ville Valo – HIM

Ő alapította meg a HIM-et 1995-ben. Egyébként több hangszeren is játszik, ami csak arról ad tanúbizonyságot, hogy piszok tehetséges. Bandájával együtt egy új irányzatot hoztak be love metal néven, ami a popzene, a metál, a gótikus rock és a glam rock sajátos keveréke.

Marilyn Manson

A pokol és gonosz megtestesült előadójaként emlegették, mert a színpadon és videoklipjeiben is ijesztő megjelenése volt. Száját mindig kifestette, egyik szemébe színes kontaktlencsét tett és mindig fekete ruhákban járt. Azonban az 50 éves előadó igencsak visszavett a külsejéből, már nem használ semmilyen kozmetikai terméket. Új-régi külsejével pedig úgy néz ki, mintha csak Piton professzor testvére lenne.

Joel és Benji Madden – Good Charlotte

A két testvér 1996-ban alapított meg a Good Charlotte nevű zenekart, egy Beastie Boys koncert hatására. A 2000-es években hatalmas népszerűségnek örvendtek. Akkoriban sokszor festették a hajukat meg a szemüket. Azóta elrepült néhány év és a srácok megnövesztették a szakállukat, valamint egy kicsit meg is emberesedtek.

Lauri Ylönen – The Rasmus

Lauri és bandája akkor vált nagyon népszerűvé, mikor elkészítették „In the shadows” című dalukat és a hozzá tartozó videoklipet. Minden zenei csatorna leadta, ahol a lányok szájtátva ültek a TV előtt és nézték, hogy milyen helyes és különleges is az énekes. Akkoriban persze ő is festette magát, mint az összes többi rock zenész. Természetesen azóta erről a kis hóbortjáról letett és úgy néz ki, mint az összes többi normális férfi.

Chester Bennington – Linkin Park

Annak ellenére, hogy Chester egy nagyon vékony testalkatú énekes volt olyan hang jött ki a torkán, mint senki másnak. A Linkin Park sorra dobta ki a dalokat és az albumokat ezalatt persze az énekes megjelenése többször megváltozott. Volt szőke és lenyírt hajú is, sőt szemüveget is viselt a klipekben. Az énekes sajnos 2017-ben kiontotta saját életét, amit az egész zenevilág döbbenten fogadott. Egy igazi ikonikus előadóművész távozott a világról.

Avril Lavigne

Avril a 2000-es években még elég fiús megjelenéssel adta elő dalait. Az akkori divatnak megfelelően bő és buggyos nadrágot, has kivillantós trikót és nyakkendőt is hordott a nyakában. Ő nem igazán volt az a csajos csaj. Viszont valami történhetett az életében, mert egyik napról a másikra elkezdett nőiesebben öltözni, haját is világosabbra festette és a rockon kívül finomabb dalokat is játszott. Mára sajnos szinte teljesen eltűnt a köztudatból.

Fred Durst – Limp Bizkit

1994-ben hozták létre a Limp Bizkit zenekart Sam Rivers-sel, aki basszusgitáron játszott és annak unokatestvérével John Otto-val, aki pedig a dobok mögött találta meg a helyét. A 90-es évek legnépszerűbb rockbandájaként ismerték őket. Egy egész világ hallgatta a dalaikat. Fred, amint látható is, nagy változáson esett át, megőszült és szakállát is megnövesztette.

Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt és Tre Cool – Green Day

A fiúk 1989-ben tűntek fel a színen, viszont akkor még csak két tagból álltak és Sweet Children néven futottak. 1990-ben változtatták meg a nevüket Green Day-re és egy dobossal is bővültek, aki 95-ben elhagyta a csapatot, helyette lépett be Tre Cool és azóta is ő a banda dobosa. A fiúk szinte semmit sem változtak azt leszámítva, hogy már nem festik magukat.

Amy Lee – Evanescence

Ő volt a gótikus stílus koronázatlan királynője. Hihetetlenül tehetségesen adta elő a dalokat. Volt valami különleges benne, mert nagyon sok pasi oda volt érte. Akkoriban nagyon megjelenése eléggé sötét volt, és mindent mindennel felvett, de azóta már kikupálódott, sőt még egy gyermeke is van.

Mit gondoltok róluk?

Most Popular

Recent Comments