HomeArt17 zseniális elme, akik a Google konkurenciái is lehetnének!

17 zseniális elme, akik a Google konkurenciái is lehetnének!

Annyira nem érünk rá, annyira sok teendőnk van napi szinten, hogy néha elfeledkezünk arról, hogy megfigyeljük a dolgokat. Néha éppen csak pár másodpercre lenne szükségünk, és kiderülhet az is, hogy egy eszközt, tárgyat rosszul használtunk. De amikor leesik a tantusz értetlenül állunk a tények előtt, és kérdezzük magunktól: Hogy erre én eddig miért nem jöttem rá? Tudtad, hogy például a szív emoji, az két szívből adódik össze, -és úgy jön ki-  a mindenki által ismert szimbólum? Vagy, hogy Dávid szobra jóval nagyobb, mint amekkorának gondoltuk?Nem? Akkor most megmutatjuk nektek, milyen elképesztő dolgok vesznek körbe minket nap mint nap…

1.

Életemben nem láttam még egyenes banánt, fogyasztásánál kicsit kellemetlenül érezheti magát az ember. De az íze valószínűleg ugyanolyan.

 

 

2.

Ez egy remek kérdés. A kínai éttermek népszerűsége töretlen, mi is imádjuk. Bár, egy mondás szerint jó cégérnek nem kell reklám, szóval az ő esetükben ez valóban igaz.  Ha jobban átgondolom a reklámokat, én se láttam még egyet sem.

 

 

3.

Egy egészen különös dologra lettünk figyelmesek, a Haribo zacskóján az eper zöld színű. Lehet valami különleges mutációnak következtében ők zöld epret használnak, de az is lehet, hogy ettől Hulk leszel.

 

 

4.

Szerintem ezt a trükköt nem kell magyarázni. Egyszerűen annyira zseniális, hogy ezt az ötletet csak koppintani lehet. Biztosan nem fogunk melléfogni, ha így választunk cipőt a webshopból, max a mérettel lehetnek gondok,de hát azt könnyen lehet orvosolni, ha kciseréltetjük.

 

 

5.

Valamelyik nap épp a Gossip Girl sorozatot néztem,amikor észrevettem,hogy az egyik jelenetet ugyanott forgatták, ahol Taylor Swift Blank Space videoklipjét. Érdekes egybeesés, a felismerés pedig mennyei.

 

 

6.

Érdekes felvetés, erre eddig nem is gondoltunk. Tehát, ha az élet citromot kínál,akkor ne is kérjek hozzá szódát,hogy limonádét csináljak? Ez kicsit elszomorító, de ennek ellenére szeretjük a citromot, mivel elég sokoldalú felhasználási módja van.

 

7.

…és ha esetleg a limonádé nem ízlik, kipróbálhatsz egy újabbat, aminek sokkal menőbb neve van,de ha esetleg nem tudod kimondani, elég ha narancsos limót rendelsz…Azt biztos mindenki érteni fogja.

 

8.

Ezt valamelyik nap fedeztem fel a macskámon. Ha a talpát megfordítva nézem,olyan mintha kismackók lennének rajta. Annyira aranyos,azóta csak ezt akarom bámulni.

 

 

9.

Nem tudom tudtátok-e, de a mekiben kapott kávéspohár teteje kiválóan alkalmas poháralátétnek. Rendkívül stabil egyébként, de lehetőleg ne a legnagyobb szélben akarjuk kipróbálni.

 

 

10.

Ez annyira ledöbbentett, hogy nem mostanában okozott valami ekkora meglepetést. A mai ismert szív szimbólum formája két szív egymásba illeszekedéséből jött létre. Hát nem lenyűgöző?

 

 

11.

Egy érdekes tény a macskákról, amit biztosan nem tudtál. A macskák nem harcolnak egymással,mivel egy esetleges sérülés gátolná őket a vadászatban, ami akár éhezéshez is vezethet. Ezért leginkább csak megfélelmlítik egymást.

 

 

12.

A Fel! című mesében Ellie mindig másmilyen nyakkendőt köt férje, Carl nyakába. Ám amikor Carl a felesége temetésén van, csokornyakkendőt visel. Valószínű azért, mivel mindig a felesége kötötte meg, ő pedig nem tudott nyakkendőt kötni.

 

 

13.

Előttem a kép, ahogy kikísérletezte ezt a remek felfedezést. Vajon mennyi időbe telt neki? 😀

 

 

14.

Valaki igazi nagy Mátrix rajongó lehet. Szóval itt az ideje, hogy az összes filmet újra végignézzem, és kiderüljön , vajon valóban igaz a felfedezés?

 

 

15.

Annyi mindent nem tudunk a világról, annyi apróság van, ami rejtve maradt még előttünk. Ilyen apró felfedezés számomra, amit sajnos eddig nem tudtam,de a pisztácia fán terem.

 

 

16.

Sokan azt hiszik Dávid szobra kb. akkora lehet mint egy normál ember.  A monumentális szobor Galleria della Academia egyik termében, Firenzében tekinthető meg, ahol rácsodálkozhatunk valós nagyságára.

 

 

17.

Ez a kisfiú egy zseni. Úgy néz ki, hogy egész eddig helytelenül használtam a szemeteszsákot.

 

Most Popular

Recent Comments