HomeHomeEz a 11 ember, imád viccet csinálni mindenből

Ez a 11 ember, imád viccet csinálni mindenből

Csínyt mindannyian követünk el, felnőttként is. Ezek  néha bosszantóak tudnak lenni, de nem szabad őket komolyan venni. Viszont, ha mi csináljuk a csínyt mindenképpen tudnunk kell hol a határ. Mert lehet, hogy ezzel éppen megsértünk valakit, vagy ha nem jól sül el, akár balesetet is okozhatunk. Némelyiknek pedig komoly társadalmi felhívása is lehet mint pl. egy szoptató anya eltakarta magát (fejére tett egy pelenkát). Nehéz néha megtalálni az egyensúlyt, de azért igyekezzünk.

1.

A szoptatás manapság is eléggé megosztja az embereket. Van, aki helyesli,hogy bárhol bármikor megetetheti egy anya a gyermekét, van, aki szerint viszont ez egy annyira intim dolog, hogy inkább el kell vonulni vagy szoptatókendőt kell használni. Alanyunk erre hívta fel a figyelmet.

 

 

2.

Az egyik kolléga 9 hónapot várt, hogy munkatársa a Harley-val jöjjön be dolgozni, majd ahogy lehetősége támadt, kicsit feldiszítette.

 

 

3.

Mindannyian gyűjtünk valamire, amit a későbbiekben majd fel kell újítani a lakásban. Amerikában elég gyakoriak a tornádók, és ezzel a kép készítőjének is megyűlt a baja. Szerencsére nagy károkat nem okozott, de a lámpaoszlopot kicsavarta így neki arra kellett gyűjtenie, barátai pedig megviccelték ezzel a helyes ki lufival.

 

 

4.

Van, aki a vezeték nélküli fülhallgatót tökélyre fejleszti. Zenehallgatás közben akár a szükséges fülpocolást is el lehet végezni. Bár ez egyenlőre csak egy fogkefe, de ötletnek nem rossz.

 

 

5.

Szomszédaim ragaszkodtak ahhoz,hogy az autóra mindenki fel legyen matricázva. De tényleg mindenki.

 

 

6.

Na, hát ez egy elég bosszantó kis ötlet tud lenni, főleg ha éhes vagy, rendeltél pizzát, és már 1,5 órája lesed az ablakból,hogy vajon mikor jön a futár?!

 

 

7.

Ez egy teljesen normális stop tábla,ami egy-két kis megjegyzéssel van kirakva: Stop! Állatokat etesd, steak sauce nélkül, amit úgy kell értelmezni: Ne etesd az állatokat steak sauce nélkül!

 

 

8.

Édesapám beverte a fejét a kilincsbe, majd ezt megbosszulva lyukat ütött a falba. Húgom az ütést meglovagolva, vett egy keretet, és mint egy műalkotást, „bekeretezett”. Azóta ez a mi kis galériánk.

 

 

9.

Ez egy jópofa újszülött fotót, ahol a szülők arra céloztak, hogy nem a gólya hozza a babát, hanem egy dinnyéből szedték elő.

 

10.

Szerintem ez a lehető legjobb logó. Így a kutyussal meg tényleg egyedi lenne.

 

 

11.

Feleségem folyamatosan rámszól, hogy soha nem cserélem ki a wc-papírt. Hát kicseréltem,azóta nem dünnyög és még csak szóvá sem teszi.

 

Most Popular

Recent Comments