HomeInterestingEz a 19 kép bebizonyítja, hogy a genetika teljesen kiszámíthatatlan.

Ez a 19 kép bebizonyítja, hogy a genetika teljesen kiszámíthatatlan.

A genetika, vagy más néven az örökléstan valójában az élőlények és a gének variánsainak tudománya. Azt kevesen tudják, hogy a genetika tudományát, már az őskorban gyakorolták méghozzá azzal, hogy háziasították a növényeket és az állatokat. De az ember szaporodásában is nagyon nagy szerepet játszik, hiszen mind az anya mind az apa át tudja adni saját génjeit az utódoknak. Mivel a férfiaknak dominánsabb kromoszómáik vannak, ezért nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermek külsőleg rá fog jobban hasonlítani. Ám a történelem során tapasztaltunk már érdekességeket, ezért nem lehet 100%-ban erre a tudományra hagyatkozni, például elképzelhető, hogy a gyermek kicsit sem hasonlít a szüleire vagy épp a testvérére. Viszont, ha DNS tesztet csináltatnak, az cáfolja azt a hipotézist miszerint nincs köztük rokoni kapcsolat. A mai cikkünkben olyan embereket gyűjtöttünk össze, akik egyértelműen bizonyítják, hogy a genetika teljes mértékben kiszámíthatatlan.

„Félig ázsiai vagyok, félig pedig európai, a legérdekesebb az egészben, hogy vörös hajam van. Na hogy tetszik nektek ez a keverék?”

„Félig albínó, félig pedig melanéziai vagyok. A szemeim kéken virítanak a hajam pedig szőke és sötét bőrű leszármazottaim vannak. Szóval egy igazi kis csodabogár vagyok.”

Hihetetlen de ezek a lányok édestestvérek. Bár sokan nem hiszik el nekik. Amikor megmutatják, hogy egy anyától és apától származnak, mindenkinek leesik az álla.

„Édesanyám fehér, édesapám pedig sötét bőrű. Ebből a kombinációból lettem én, akinek félig világos félig sötétebb bőre van.”

„Sokan nem akarják elhinni, de ő bizony a kisfiam. Inkább az anyjára ütött, mint rám.”

„Elmondhatom magamról, hogy nagyon egyedi megjelenésű testvérem van. Nem elég, hogy vörös hajjal született, de még a szeme is heterokrómiás. Én azt mondom ő a genetika remekműve.”

„Az emberek mindig rácsodálkoznak a szememre. Azt mondják még sosem láttak ilyet. Ez a heterokrómia egyik fajtája.”

„Mindenki azt hiszi, hogy kontaktlencséket használok ahhoz, hogy ilyenek legyenek a szemeim. Az igazság az, hogy én így születtem…

… Íme, a gyerekkori fotóm, ami tökéletesen bizonyítja.”

Ezt a jelenséget úgy hívják distichiasis, amikor is a szempillák két sorban nőnek.

„A barátomnak és nekem ugyanazon a helyen van anyajegyünk.”

„Azt hiszem az a darab, ami belőlem hiányzik valójában a testvéremben van.”

„A családunkban mindenkinek vörös haja van, kivéve a nagymamámnak és a nagynénémnek.”

Ilyen, amikor az ikrek megtalálják a boldogságot.

„Mi vagyunk a világ legnagyobb albínó családja, amire maximálisan büszkék vagyunk.”

„Pigmenthiánnyal születtem, de sosem gondoltam volna, hogy pont a szőrszálaimban fognak megmutatkozni.”

„Csináltattam egy névjegykártyát, amire azt írattam, hogy az a fehér szemöldökös fickó. Azóta mindenki ilyet kér tőlem.”

„Tudjuk, te is nehezen hiszed el, de igen mi ikrek vagyunk, annyi a különbség, hogy a testvéremben van egy kis ír vér.”

„Senki sem hiszi el, hogy ikertestvérek vagyunk, mert én fekete bőrű vagyok, Lucy pedig fehér. Még édesanyánk is meglepődött, mikor megszülettünk.”

Ismersz ilyen embereket?

Most Popular

Recent Comments