HomeInterestingA te párod mennyire megbízható? A csillagjegye elárulja.

A te párod mennyire megbízható? A csillagjegye elárulja.

Egy párkapcsolatban az ember jogosan teszi fel a kérdést, hogy vajon maximálisan megbízhat-e partnerében, vagy kellene aggódnia a félrelépés lehetősége miatt. Egyesek azt állítják, hogy a hűtlenség csupán egyetlen döntés kérdése, mások pedig azt mondják, hogy a habitushoz van köze. Természetesen nagyon sok oldalról meg lehetne közelíteni ezt a kérdést, és valószínű számtalan variáció lenne rá. Ma azonban az asztrológia véleményét hoztuk el nektek, ami csillagjegyek szerint leírja, hogy a te partnered vagy kiszemelted mennyire hűséges típus.

Mérleg

Eme jegy szülöttjének nehéz hűségesnek maradni, ugyanis nagyon intelligens, sőt szép és helyes is. Rengeteg csodálója van, akik imádják őt és lépten-nyomon vele lennének. Élvezi, hogy a rivaldafényben van, ezen felül pedig a nemi igényei is elég magasan van. Minden porcikájával áhítozik az új dolgok kipróbálására és a szenvedélyre, viszont azt még jobban kedveli, ha ezért nem neki kell tenni, hanem másnak. Ennek tudatában többször is új kapcsolatok után kacsingat, de ha megtalálta az igazit, amellett szívvel-lélekkel kitart.

Szűz

A szűz jegyben született ember nagy ívből próbálja elkerülni azokat a flörtöléseket, amik zavarba hozhatják őt és nem utolsó sorban még illetlennek is talál. Hagyományőrző típus, így hosszas udvarlással hódítja meg a kiszemeltjét. Jó barátságot ápol az ellenkező nemmel, de nagyon odafigyel, hogy a megcsalás legapróbb jelét se gondolják az emberek.

Oroszlán

Annak ellenére, hogy kissé önimádó és imádja, ha dicsérik őt, nagyon tud szeretni. Ha valakit megszeret akkor a szíve csak és kizárólag az adott illetőé, viszont az egoizmusa miatt nincs kizárva, hogy a párjával közös intimszférába mást is beenged.

Nyilas

A Nyilas nem igazán szereti, ha le van korlátozva, ha az adott illető megadja neki a kellő szabadságot, akkor megmutatja, hogy nagyon hűséges típus. Azt preferálja, ha senki sem akarja egyengetni az útját, hanem saját maga dönthet a dolgairól. Abban az esetben, ha az aktuális partner megpróbálja magához láncolni, csakhogy kevesebb esély legyen a megcsalásra a Nyilas annál jobban ki akar majd törni ebből a helyzetből, hogy új kalandok után nézzen.

 

Halak

Ő az az ember, aki az érzelmi kérdéseket nem egyik napról a másikra hozza meg, hanem szépen, türelmesen végig gondol mindent. Egyáltalán nem szeret felszínes döntéseket hozni, ezért ássa bele jobban magát a témába. Annak ellenére, hogy hosszadalmas nála a gondolkodási idő, előfordul, hogy nem tud uralkodni az érzésein és fejest ugrik egy kapcsolatba. Ezt is csak akkor teszi meg, ha lelkileg fel van rá készülve. Amennyiben számára nem éri meg ez a kaland akkor egyértelműen nem megy bele. Ha valakibe beleszeret, amellett kitart.

Bak

A baknak nagyon fontos a család, ezért értük bármit képes megtenni. Nem igazán szereti a változást, ebből arra lehet következtetni, hogy hűséges típus. Viszont nincs kizárva, hogy belemegy egy érzelemmentes, de szenvedélyes viszonyba, ám a családi harmóniát semmi esetre sem bolygatná meg, így mélyen eltemeti magában. Ez az eshetőség nagyon ritkán fordul elő. Amikor még nincs állandó partnere, többször megy bele a futókalandokba melyről biztosan tudja, hogy nem lesz hosszú életű.

Skorpió

A Skorpiónak lételeme a szenvedély, ezért nem kizárt, hogy labilis a hűség terén. Ha talál magának egy ugyanolyan habitusú partnert, mint ő akkor tisztában van vele, hogy a kapcsolaton belül tudja megélni legjobban azokat a dolgokat amire vágyik. Mind a szerelmet, mind a vágyakozást a másik iránt. Ebben az esetben hűségük sziklaszilárd.

Rák

Ez az egyik olyan jegy, ami maximálisan kitart választottja mellett és semmi pénzért nem csalná meg. Előfordul, hogy megkísérlik őt mások a félrelépés útjára terelni, ám ő nem tágít és határozottan kiáll kedvese mellett. Amúgy sem kenyere az efféle trükközés, sőt egyenesen zavarba ejtőnek tartják, mint imponálónak.

Vízöntő

A Vízöntő jegyben született ember mindaddig hű marad partneréhez, amíg a kettejük közti viszony nem csak fizikailag tölti el elégedettséggel, hanem lelkileg is. Olyan párt választ magának, aki intelligens és lehet vele mindenről beszélgetni. Ha ezt nem találja az adott illetőben, akkor tovább áll. Mivel fontos számukra a függetlenség és a szabadság ezért egy-két flörtölős este belefér az életükbe, de ennél tovább nem mennek.

Bika

A Rák mellett ő a másik leghűségesebbnek mondott csillagjegy, aki mindent megtesz azért, hogy soha ne lépjen a rossz útra. Mély érzelmekkel van a kedvese iránt, ezért meg sem fordul a fejébe, hogy másfele kacsingatna. Ha hosszadalmasra sikeredik az udvarlás, akkor sem riad vissza, inkább megpróbálja más oldalról megközelíteni a kiszemeltjét.

Ikrek

Az ikrek jegyében született emberek általában hajlamosak arra, hogy másokkal flörtöljenek, ám meghúzza a határt, hogy meddig mehet el. Ezt pedig semmiféleképpen sem lépi át. Általában ő a társaság középpontja, amit azért is nyert el, mert mindenkivel képes megtalálni a közös hangot. Nem esik nehezére, másokat elcsábítania, de jobban tetszik neki, ha egyetlen embert vesz le a lábáról.

Kos

Ismeritek azt a mondást, hogy a „Kos fejjel megy a falnak?” Nos, ez pontosan így van. Ez a jegy az, aki a legtöbb döntését elhamarkodottan hozza meg. Nem fog napokon vagy heteken át azon gondolkodni, hogy belevágjon-e egy kapcsolatba. Nagyon egyszerűen el lehet csábítani.

A te párodra illet a leírás?

Most Popular

Recent Comments