Háziállatokról készült “régen és most” fotó, ami tökéletesen szemlélteti, milyen gyorsan telik az idő

Döbbenetes, hogy egy aprócska háziállat mennyire be tudja magát lopni az ember szívébe. Még a legkeményebb, legjegesebb szívű személy is meglágyul egy ilyen kis lélek láttán, aki semmi másra nem vágyik csak és kizárólag szeretetre. Biztos Ti is ismertek olyan embert, akinek a barátja, rokona, ismerőse nem engedte meg, hogy a küszöbét bármiféle állat átlépje, ám, amikor már ott volt nem dobta ki az utcára, sőt ő szerette legjobban. Olyan dolgokat is megengedett neki, amit a többi családtag el sem tudtak volna róla képzelni, például közös alvás, evés, TV-nézés. A legnagyobb probléma, hogy nem maradnak örökre olyan babák, mint a legelső alkalommal. Elképesztő, hogy mennyire gyorsan fejlődnek, és milyen hamar válik belőlük felnőtt fiúcska és leányzó. Mostani posztunkban bemutatjuk, hogy ezek a kis gézengúzok mennyit fejlődtek, nőttek a hónapok, évek során.

1, Ő Panko, akit tavaly februárban adtunk örökbe egy családnak. Nemrég találkoztunk vele egy üzletben, s nem akartunk hinni a szemünknek mennyire megnőtt.

2, Brandyt 13 évvel ezelőtt hoztuk el egy menhelyről. Annak ellenére, hogy öregszik, energiaszintje pont olyan, mint kölyökként.

3, 4 évvel ezelőtt találtam ezeket a kiscicákat nem messze a házamtól. Azóta velem vannak, és imádom őket.

4, A bal oldali fotó azon a napon készült róla, mikor megtaláltuk a jobb oldali pedig 2 hónappal később. Most ő a legjobb barátom.

5, Egy évvel ezelőtt vettük magunkhoz. Csodálkozol, hogy beleszerettünk?

6, A bal oldali képen egy félős kiskutya látható, a jobb oldalin pedig egy életvidám, boldog eb, aki a legjobb barátommá vált.

7, Arthur és Sadie élete nehezen kezdődött, mert elhagyatottan éltek az utcán. Miután befogadtam őket, teljesen kicserélődtek. Nézd csak:

8, Csupán egyetlen hónapra volt szüksége ahhoz, hogy pimasz macska legyen. Most mindenkit terrorizál a házban.

9, Theodore nemrég töltötte be az első életévét. A bal oldali kép akkor készült róla, mikor magunkhoz vettük őt.

10, A lesoványodott, elázott kiscicából, lusta és bújós kandúr lett.

11, Csupán egyetlen év telt el a két fotó között, de a változás szembetűnő.

12, Hiába telt el másfél év, még mindig ugyanúgy alszunk.

13, A fenti képen még nagyon félős volt, de hála a sok szeretetnek és odafigyelésnek, no meg az orvosi kezeléseknek, ma már egy sokkal boldogabb és magabiztosabb cica. Ezt tökéletesen szemlélteti a lenti fotó.

14, Az állatorvosok azt mondták, hogy Oliver nem fog rendesen fejlődni. Ezt mi nem vettük észre, sőt a most 8 hónapos kutyánk nem tudja abbahagyni a növést.

15, Ő Alvin. A bal oldali fotón 2 hónapos volt, a jobb oldalin pedig 3 éves.

16, Azt hiszem, hamarosan nagyobb ágyra lesz szükségük.

17, A bal képen még egy elárvult kölyök, a jobb oldalin egy kiegyensúlyozott felnőtt macska.

18, Elképesztő ez a változás. Szinte felfoghatatlan, hogy repül az idő.

19, Szerencsénkre nagyon hamar megszokott minket, annak ellenére, hogy élete első hónapjaiban az utcán élt.

20, Újabb kép, mely tökéletesen szemlélteti az idő múlását. A bal képen még csak 5 hónapos fiúcska, a jobb képen viszont már 3 éves is elmúlt.

Ha a Ti kedvenceitekről is vannak hasonló képek, akkor küldjétek el nekünk kommentben.