HomeAnimalsAz állatöv két legrosszabb jegye. Már a kezdetektől fogva idegenkedést ébresztenek másokban

Az állatöv két legrosszabb jegye. Már a kezdetektől fogva idegenkedést ébresztenek másokban

A csillagjegyünk befolyásolja a személyiségünket, temperamentumunkat és tulajdonságainkat. Az életünk valamelyest igazodik a jegyünkhöz. Az asztrológusok szerint ezt a két csillagjegyet a legnehezebb megkedvelni. Miért?

Az állatöv két legrosszabb jegye

A 12 csillagjegy mindegyike egyedi a maga módján. Olyan sajátosságokat rendelünk hozzá, amelyek másoktól hiányoznak, vagy ritkábban fordulnak elő. És bár sokan szkeptikusak vagyunk az ilyen típusú általánosításokkal kapcsolatban, csillagjegyünk jobban befolyásolhatja az életet, mint gondolnánk. Pártfogja személyiségünket és temperamentumunkat, így befolyásolja másokkal való kapcsolataink alakulását.

Ellenszenvet keltenek

Ezeknek a csillagjegyeknek az ellenszenve nem valamilyen mágikus erőnek köszönhető, hanem sajátos tulajdonságoknak, amelyek gyakran jellemzik az adott csillagjegy alá tartozó embereket.

Az Ikrek és a Skorpió szerepel a leggyűlöltebb csillagjegyek listáján. Miért?

IKREK

Nehéz megkedvelni egy olyan embert, akinek két személyisége van és azt a benyomást kelti, mintha ezek vívódnának egymással. Soha nem fogod tudni, hogy ezek közül melyik fog érvényesülni. Az IKREK nagyon változékony ember. Hangulata szó szerint, másodpercek alatt tud 180 fokot fordulni. Gyakran nagyon drámaian viselkednek, ami konfliktusokhoz vezet szeretteikkel. Előfordul, hogy az IKREK az intelligenciájukat gonosz célokra használják fel – hazudnak és másokat manipulálnak. Az állatövi Ikrek szeretnek mindent tudni, de gyakran elvesztik érdeklődésüket a probléma iránt, amikor valaki elmondja nekik a titkukat. Érdemes ezzel vigyázni, mert az Ikreknek sokszor gondot okoz, hogy ne fecsegjenek, ezenkívül szeretnek dicsekedni, ami alacsony önbecsülésbe kergeti a beszélgetőpartnereket.

SKORPIÓ

Olyan érdeklődő, mint az Ikrek, ugyanakkor nagyon titokzatos. Emiatt a Skorpiókat csábítónak és vonzónak tekintik, de idővel túlságosan érzelmesnek és birtoklóvá válnak. Sok embert elidegeníthetnek, ha túl személyes kérdéseket tesznek fel. Intenzíven élnek, nem tűrik a hazugságot, és nem szeretik a kompromisszumot. Sajnos ezek néha szükségesek ahhoz, hogy másokkal boldoguljunk.

A többi jegyhez képest rendkívül extrémnek tűnnek. Sok csillagjegy enyhe modorúnak, barátságosnak és nyugodtnak mondható. Hozzájuk képest az Ikrek és a Skorpió teljesen más benyomást kelt. – magyarázza Laura Wilson-Brown asztrológus a Popsugar portálnak adott interjújában.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments