HomeInteresting"Minden sikeres férfi mögött áll egy nő." - Vajon Putyin vagy Zelenszkij...

„Minden sikeres férfi mögött áll egy nő.” – Vajon Putyin vagy Zelenszkij szerelme vonzóbb nő?

Mindannyian ismerjük a népszerű mondást, miszerint: Minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Még mindig szörnyű ezt tudomásul venni, de szinte a mindennapjaink részévé vált az Ukrajna és Oroszország között zajló háború. Most megmutatjuk hogy néznek ki a miniszterelnökök szerelmei, az biztos, hogy nagyon csinos nőkről van szó.

Az ukrán miniszterelnök felesége Olena, aki 1978. február 6-án született. Kryvyi Rih Nemzeti Egyetemen építésznek tanult, itt ismerkedett meg a vele egyidős Volodimir Zelenszkijvel. A hölgyből végülis nem lett építész, a férje cégében dolgozott kreatív szakemberként és íróként. A cég neve Kvartal 95.

2003-ban volt az esküvőjük, majd kb. 10 hónappal később megszületett Olena és Volodimir első közös gyermeke, Alekszandra. Csak 9 év elteltével, 2013-ban született meg második gyermekük, Kiril.

Olena egy visszafogott és kifinomult hölgy, nem szeret a középpontban és a nyilvánosság előtt lenni. Fontosnak tartja, hogy komoly témák mellett érveljen és kiálljon bizonyos elvek mellett. Többek között az elmúlt időszakban a családon belüli erőszak ellen is küzdött. Volodimir Zelenszkij állítólag még a feleségének sem árulta el anno, hogy elnökválasztáson indul. Úgy tudjuk Olena nem örült ennek a döntésnek, de mindenben támogatta férjét.

Vlagyimir Putyin 1983-ban kötött házasságot Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyeval, két közös lánygyermekük született, Katyerina Putyina és Marija Putyina. Házasságuk 30 éven keresztül tartott, 2013-ban döntöttek a válás mellet. Putyin akkoriban azt nyilatkozta, hogy addig nem fog újra házasodni, amíg az előző felesége nem köt újra házasságot. Pontos információink nincsenek, hogy mi miatt ért véget a 30 évig tartó házasság.
Azonban azt ma már megerősítették, hogy egy fiatal tornászlánnyal szövődött komolyabb kapcsolata az orosz miniszterelnöknek.

A gyönyörű és fiatal olimpiai bajnok tornászlányt Alina Kabajevanak hívják. Bronzérmet szerzett a 2000-ben megrendezett Sidney-i olimpián, majd az ezt követő athéni olimpián már aranyérmet tudott szerezni.

férfi

A fiatal hölgy modellként, majd később parlamenti képviselőként is tevékenykedett. Akkor vált világhírűvé, amikor felreppent a hír, hogy miatta lett vége Putyin házasságának. Különböző pletykák is terjengtek, miszerint a sportoló hölgy ikreket szült Vlagyimir Putyinnak. Ezt természetesen mindketten tagadják azóta is.

Most Popular

Recent Comments