HomeCelebrity7 híresség, aki drasztikus fogyáson ment át az évek során

7 híresség, aki drasztikus fogyáson ment át az évek során

A legtöbb nő nincs megelégedve magával, ezért olykor drasztikus változásra szánják el magukat. Legtöbbször akkor szoktak a megjelenésükön változtatni, ha stressz vagy depresszió éri őket, esetleg egy csúnya szakításon, váláson vannak túl. A híres nők sokszor szenvednek depressziótól ezért hajlamosabbak a hízásra. Ezt persze rajongóik egyből kiszúrják, és számon is kérik őket, hogy mi miatt változtak ennyire meg. Amint tudatosul bennük, hogy nem élvezik így az életet hajlandóak mindent megtenni a változásért. Ha úgy van képesek megszabadulni még a túlsúlyuktól is. A mai posztunk hírességei is egyik napról a másikra döntötték el, hogy meg akarnak szabadulni a súlyfeleslegüktől és kitartásuknak hála elképesztő átalakuláson estek át.

1. Mariah Carey

A 2018-as szakítása után az énekesnő depresszióba esett. Nagyon úgy tűnt, hogy nem tudja egyedül megoldani a problémákat, ezért csak sodródott az árral.

Ennek köszönhetően sokat szedett magára és végül 130 kilót mutatott a mérleg. Nem csoda, hogy a média úgy felkapta őt akkoriban. Mivel az énekesnő nem volt megelégedve magával, így nem is tudott olyan vonzó és színpadias ruhákat viselni a koncerteken, amiket előtte.

Ezek után Mariah drasztikus fogyókúrába kezdett és egy gyomorgyűrűt is rakatott, hogy ne egyen annyit.

2. Christina Aguilera

A díva 2014-ben kezdett el drasztikusan hízni, ami nem is csoda, hisz két gyereket is szült. Rajongói teljesen ledöbbentek és arra kérték az énekesnőt figyeljen oda magára. Több se kellett neki, fogta magát és 23 kilót leadott.

3. Britney Spears

A pop hercegnőjének is volt olyan időszak az életében, mikor a mérleg jóval többet mutatott, mint kellett volna, vagy amennyit szokott. Ez akkoriban történt, mikor a depresszió úrrá lett rajta és csak nagy nehézségek árán tudta helyrehozni magát. Amikor a problémái megoldódtak egyből elkezdett lefogyni.

39 éves korára pedig úgy döntött, hogy egészséges életet fog élni. Ebben nagy segítségére volt asszisztense, aki később a szerelme lett.

4. Kelly Osbourne

Kelly nem volt mindig olyan karcsú mint manapság. Kemény munka árán lett olyan megjelenése, amilyet ma látunk az interneten. Ozzy Osbourne lánya közel 39 kilótól szabadult meg, és most sokkal vonzóbb mint valaha. Sőt úgy is érzi magát, mint egy igazi díva.

5. Janet Jackson

Az 51 éves Janet is beleesett abba a hibába, mint a legtöbb híresség. A stressznek és a depressziónak hála nagyon sok kilót szedett magára, amitől már nem érezte jól magát. Mikor a gyereke négy hónapos lett akkor váltak el a férjével. Ezek után összeszedte magát és elkezdett fogyókúrázni.

6. Rebel Wilson

Rebelt még pufin is imádta a közönség, mert elképesztő személyisége volt. A „Tökéletes hang” című film rendezője nem engedte meg neki, hogy elkezdjen fogyózni, mert akkor már nem lesz megfelelő „Háj Amy” szerepére. Miután lement a film a 40 éves színésznő és humorista úgy döntött, megszabadul súlyfeleslegétől. Közel 40 kilót dobott le és most dögösebben néz ki mint valaha.

7. Adele

Az énekesnőt imádta az egész világ ám a tavalyi év során mindenkit meglepett, mikor szinte csont és bőrre fogyva mutatta meg új kinézetét Instagramon. Persze nemcsak a súlyától szabadult meg, de el is vált a férjétől ez pedig még több erőt adott neki, hogy megváltoztassa megjelenését.

Eleinte nagyon nehéz volt hozzászokni új megjelenéséhez, ugyanis szinte felismerhetetlen volt. Elmondása szerint közel 25 kilót dobott le, ami nem kis teljesítménynek számít.

Most Popular

Recent Comments