HomeCelebrityGyászol a fitneszguru - Schobert Norbi élő adásban jelentette be pártfogoltja halálát

Gyászol a fitneszguru – Schobert Norbi élő adásban jelentette be pártfogoltja halálát

Schobert Norbi sokaknak segített már a fogyásban, de most gyászol a fitneszguru. Norbi könnyes szemmel, élő adásban jelentette be, hogy egyik pártfogoltján már nem tudott segíteni, a férfi életét vesztette.

Az 57 éves férfi maga kérte Norbi segítségét a fogyásban, a fitneszguru azonban komoly orvosi vizsgálat nélkül nem kezd bele semmibe. Fontos, hogy tisztában legyen pártfogoltja egészségi állapotával, hiszen ettől függ a segítségnyújtás módja.

Bíró Norbertnek komoly egészségügyi problémái voltak. A férfinek gondja volt a májával, a lépével, a szívével és a pajzsmirigyével is. Ebből adódóan a segítség már későn érkezett, az orvosok sem tudtak javítani az 57 éves férfi állapotán. A fitneszguru reménykedett abban, hogy nem így lesz, de Bíró Norbert szervezete feladta a harcot és a férfi elhunyt.

Schobert közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt, miközben könnyeivel küzdött.

„Ő az első tanítványom, egy kövér fiú, aki annyira későn szólt, hogy már azok a betegségek és azok a szövődmények, amelyeket az elhízás okoz, azt már nem tudta megúszni. Volt bakancslistája, azt kívánta, hogy még egyszer ússzon a Balatonban. Nem tudom… Ha elhamvasszák, majd akkor ezt a balatoni úszást, ezt majd valóra váltjuk neki… Nem tudok minden elhízott embert megmenteni. Nem vagyok megmentő.”

Íme a videó:

Most Popular

Recent Comments