HomeInterestingÚj információk érkeztek Fülöp herceg állapotáról - Íme a részletek

Új információk érkeztek Fülöp herceg állapotáról – Íme a részletek

A minap írtuk, hogy a 99 éves Fülöp hercegnek hamarosan ki kell jönnie a kórházból, mert már több, mint egy hete bent van. Most friss információk jöttek az állapotával kapcsolatban.

Értesülések szerint az edinburgh-i herceg még egy ideig kórházban marad. Állapota sajnálatos módon nem javul olyan mértékű ütemben, mint az elején, így orvosai fontolóra vették, hogy megfigyelés alatt még bent tartják őt.

A britek nagyon izgulnak szeretett királynőjük férjéért, aki nem mellesleg idén ünnepelné 100. születésnapját. A herceg még február 16-án lett rosszul ezért kórházba szállították.

A Buckingham-palota nem közölt további részleteket. Annyit osztottak meg, hogy a kórházi kezelés egy „elővigyázatossági intézkedés”. Koronavírushoz nem kapcsolódhat a betegsége, mert korábban II. Erzsébettel együtt megkapták az oltást.

Az emberek viszont azt feltételezik, hogy sokkal súlyosabb az állapota, mint amit elmondanak, mivel legutóbb Károly herceget látták hozzá bemenni annak ellenére, hogy a kórház nem fogadhat látogatókat. Csak kivételes esetben engedélyezik a látogatást. Miután Károly herceg kijött a paparazzik könnyeket láttak szemében.

Később Vilmos herceggel folytattak beszélgetést az újságírók, aki szerint nagyapja jól van és a lehető legjobb kezekben van.

A királyi pár legfiatalabb fia, Edward herceg is ellátogatott a kórházba, és miután elhagyta a klinikát, biztosított mindenkit arról, hogy apja jó állapotban van. Ezzel szemben a brit média úgy értesült, hogy Fülöp herceg Kaliforniában élő unokája, Harry herceg készenléti repülőt kapott, hátha egészségi állapota romlana és oda kellene utaznia.

Fülöp herceg esetleges halálával megkezdődik az „Operation Forth Bridge” művelet. Nevét arról a hídról kapta, mely összeköti Edinburgh-t a Skót County Fife-tal.

Ha Fülöp herceg meghal, a BBC jelentheti be először, de ha ez a szomorú esemény az éjszaka folyamán következne be, akkor a hírt csak reggel 8 órakor közölhetik. A protokoll előírja, hogy a királynőnek hivatalosan 8 napig gyászolnia kell, és 30 napra fel kell függesztenie a közfeladatait.

A temetés helye továbbra is vitatott kérdés. Fülöp herceg többször hangsúlyozta, hogy szeretné, ha síremléke a Frogmore Gardensben lenne. A királynő viszont szeretné, ha a királyi hagyományoknak megfelelően lenne eltemetve.

Most Popular

Recent Comments