HomeCelebrityVideó - Íme Majka lenyűgöző otthona, ahogy még senki sem látta

Videó – Íme Majka lenyűgöző otthona, ahogy még senki sem látta

Majoros Pétert, azaz Majkát a Való Világ című műsorból ismerte meg az ország.

A magyar műsorvezető, rapper, dalszövegíró 1979. augusztus 5-én született Ózdon. Szülei hatéves korában elváltak, így Majka édesanyjánál, testvére pedig apjánál maradt. Majka Tetszik nem tetszik című életrajzi könyvéből olyan dolgokra derült fény, amiről még a legnagyobb rajongói sem tudtak. A rapper édesanyja újra házasságot kötött, így fiával és férjével együtt Miskolcra költözött.

Majka nem éppen volt jó gyerek és balhéi után édesapjához költözött, a hetedik osztályt kétszer kellett elvégeznie. Eredetileg villanyszerelőnek tanult, ám zeneszeretete egyre csak nőtt. Majka sodródott az árral, belekeveredett az éjszakai életbe és minden velejárójába, de egyik napról a másikra hátat is fordított ennek. 2002-ben Majoros Péter bekerült a valóságshow-ba, aminek köszönhetően olyan hírnévre tett szert, hogy az ózdi srác ma már folyamatosan szerepel a médiában és természetesen zenél. A rapper többi zenésztársával együtt a koronavírus miatt most nincs jó helyzetben, de ettől függetlenül népszerűsége nem csappan.

Majka a Való Világ második szériájából sem maradt ki, ugyanis ő vezette a műsort. Később együtt zenélt Dopemannel, majd filmekben szerepelt és más-más csatornákon vezetett különböző műsorokat. A rapper ezúttal otthonában vezette végig rajongóit egy videofelvétel keretein belül.

Bámulatos, tágas nappali, étkező és konyha, amit mindannyian megirigyelhetünk.

Majka már korábban is posztolt lakásáról. Több képet is feltöltött közösségi oldalára, amik közül néhányon látszódott az is, hogy egy kültéri medence is tartozik a házhoz.

Nektek hogy tetszik?

Most Popular

Recent Comments