HomeInterestingNem volt maszkja, ezért kénytelen volt rögtönözni egyet - Ezen a felvételen...

Nem volt maszkja, ezért kénytelen volt rögtönözni egyet – Ezen a felvételen akadt ki az egész internet

Egyáltalán nem úgy néz ki, mintha a koronavírus el akarná hagyni országunkat vagy épp az egész világot. Egyedül Kínában állt vissza a rend és ott már nem is igazán kell betartani semmilyen intézkedést. Az emberek bátran járhatnak-kelhetnek, bulizhatnak az utcákon anélkül, hogy maszkot kelljen viselniük.

Ez a helyzet ellenben nyugaton, illetve hazánkban változatlan. Maszk nélkül gyakorlatilag a lábát nem teheti ki az ember. Egyes városokban a köztereken is megbüntetnek, ha nem viseljük a maszkot.

Az embere persze nehezen fogadták, hogy mindenhova maszkot kell felvenniük. Rengeteg nézeteltérés, veszekedés ütötte fel ezután a fejét. Akadt, aki tajtékzott a dühtől, mert csak maszkban szolgálták ki egy gyorsétteremben, vagy mert csak azzal engedték be a szupermarketbe vásárolni.

Azt gondolnánk, hogy ennyi idő bőven elegendő volt ahhoz, hogy az emberek hozzászokjanak a maszkviseléshez, de nagyon úgy néz ki, hogy nem. Nem is olyan régen felkerült az internetre egy felvétel, ami egy szupermarketben készült.

A videón jól látszik, ahogy egy női vásárló a ruhája alá nyúl és leveszi a bugyiját, majd fejére húzza maszk gyanánt. Erre azért volt szükség, mert a bolt alkalmazottai addig nem voltak hajlandó kiszolgálni őt, míg fel nem veszi a maszkját.

Miután a nő közölte, hogy az nincs nála, így mondták neki, hogy akkor el kell hagynia a boltot és a bepakolt árut ott kell hagynia. Több se kellett a nőnek és rögtönzött magának egy maszkot…. nem is akárhogy.

A furcsa és felháborító felvétel a dél-afrikai Pick n Pay szupermarketben készült, ami óriási visszhangot keltett. Rengetegen fejezték ki a videó alatt nem tetszésüket. Konkrétan felrobbantotta az internetet a felvétel, ami egyébként futótűzként terjedt.

A Facebook felhasználók a következő kommenteket hagyták a bejegyzés alatt:

„Ha nem tetszik neki a rendszer maradjon otthon és vásároljon online.”

„Komolyan rosszul vagyok az ilyen emberektől. Világosak a törvények, amiket nem is most vezettek be.”

„Egy súlyos vírus terjed a világban, úgy gondolja egy cérna tanga meg fogja védeni őt? Nőj már fel, hogy mutatsz így példát a családodnak?”

Most Popular

Recent Comments