HomePeopleEz a 6 kép megmutatja, miért nem érdemes egy lányt a nyakunkba...

Ez a 6 kép megmutatja, miért nem érdemes egy lányt a nyakunkba venni

Leginkább a különböző koncerteken, fesztiválokon lehet találkozni olyannal, aki vállalkozik arra, hogy a nyakába vegye barátnőjét. Természetesen az esetek többségében nincs is ezzel különösebb probléma, ám előfordulnak olyan helyzetek, amikor nem épp a terv szerint alakul a mutatvány.

Ez több okból is történet. Az egyik ilyen, hogy a pasi nincs tisztában az ezzel járó kockázatokkal, vagy csak bátran bevállalja azokat.

A másik eshetőség, hogy a srác megpróbál elkerülni egy esetleges konfliktust a lánnyal, aki mindenképp ragaszkodik ahhoz, hogy a barátja nyakába üljön, hiszen más lányok is ezt teszik körülöttük, ezért nem mond neki ellent (nem mer). Még akkor sem, ha tisztában van azzal, hogy nagy teher fogja nyomni a vállát, hiszen a leányzó az átlagnál „erősebb” testalkatú, a srác pedig gyengébb… de hát az ellentétek vonzzák egymást.

A harmadik lehetséges magyarázat az, hogy a férfi testi ereje egyenes arányosságban nő az addig elfogyasztott italok számával… legalábbis úgy érzi. Ezért vállalkozik efféle merész mutatványokra, persze figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy a „testi erő növekedése” fordított arányban van az egyensúlyérzékkel.

Az alábbiakban 6 olyan férfit mutatunk, akiknek nagy valószínűséggel az előbb felsorolt szituációkban volt részük.

1. Szegény srác! Szinte olvasni lehet a gondolataiban.

2. De azért még biztos barátok maradnak! 🙂

3. Érdemes megfigyelni a bal oldalon lévő lány arckifejezését! 🙂

4. Hát őő… ez is benne van a pakliban.

5. Valószínűleg ez az már utolsó utáni pillanat…

6. Lehet, hogy az italok száma tényleg növeli a testi erőt? 🙂

Mit gondolsz ezekről? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments