HomePeopleEz a 13 kép bemutatja, mit gondolunk magunkban, bizonyos hétköznapi szituációkban.

Ez a 13 kép bemutatja, mit gondolunk magunkban, bizonyos hétköznapi szituációkban.

Életünk során vannak olyan hétköznapi helyzetek, mint a postára járás, gyógyszertárban való sorban állás, gyereknevelés, magassarkúban sétálás… stb, amik kívülről egészen, de egészen másnak tűnhetnek, mint amilyennek valójában az emberek érzik. Amikor sorba kell állni egy örökkévalóságnak érezzük az adott pillanatot, és a magassarkúban való sétálás is egy idő után nagyon kellemetlenné válik. A mai nap folyamán olyan jellegű illusztrációkat gyűjtöttünk össze, amik a teljesen hétköznapi szituációkat ábrázolják még pedig úgy, ahogyan a legtöbben érzik magukat bennük.

1, Amikor a pénzautomatánál állnak előtted és nem érted mi tart már vagy 20 percen keresztül persze, hogy elveszíti az ember a türelmét, mert olyan, mintha egy teljes örökkévalóságot töltött volna azon a helyen.

2, Mindegy, hogy az iskolában vagy a munkahelyen hívat az igazgató és kéri, hogy ülj le, mert ilyenkor mindig a torkodban dobog a szíved és azt gondolod, hogy már csak a csoda segíthet, hogy ép bőrrel kijuss a pokolból.

3, Sokan gondolják, hogyha kívülről szép egy cipő, akkor járni is szuper könnyű benne, sőt még kényelmes is. Nos ez nem igaz, mert aki nincs hozzászokva a magassarkú viseléshez, az bizony 15-20 méter után már úgy érzi magát, mintha tüzes parazsakon sétálna.

4, A jó képzelőerővel rendelkező emberek szinte bármibe képesek bármit belelátni, főleg ha egyedül vannak otthon éjszaka. Ilyenkor még a legártatlanabbnak tűnő dolgokban is szörnyek képét látják.

5, A legtöbb szülő teljesen be van pánikolva, mikor gyermekeik odaülnek a laptopjuk elé. Akaratlanul is az jár a fejükben, hogy egy óriási kalapáccsal próbálják szétverni azt az eszközt, ami a megélhetést biztosítja számukra.

6, Amikor a nők elmennek fodrászhoz, és csak egy kicsit vágatnak a hajukból, akkor is azt érzik, hogy olyan, mintha full rövidre levágták volna a hajukat. Ez valami női betegség lehet.

7, Köztudott, hogy nagyon sok ember fél a fogorvostól. Amikor valakinek elkezd fájni a foga mindent megtesz azért, hogy ne kelljen elmennie hozzá, de ez nem minden esetben jön be.

8, Amikor választás elé állítanak a gyorsétteremben legtöbbször úgy érzed magad, mintha a Mátrixba csöppentél volna, ahol el kell döntened, hogy a piros vagy a kék bogyót veszed be.

9, Minden édesanya így érzi magát, mikor a gyermeke a karjaiban pihen. Ez egy olyan megmagyarázhatatlan érzés, amit csak azok élhetne át, akiknek van gyermeke.

10, Amikor a férfiak másodpercre pontosan érnek oda a megbeszélt találkozóhelyre és addig ott állnak, míg nem jön a randipartner, totál azt az érzést keltik másokban, mintha hűséges ebek lennének, akik árnak a gazdájukra.

11, Valószínű ezzel majdnem minden ember találkozott, akinek nincs a bőre alatt is pénz. A legtöbb drága butikban az emberek általában úgy érzik magukat, mintha az ott dolgozó eladók kinéznék őket onnan. Nagyon kellemetlen érzés, mikor egy elszegényedett embernek tartanak.

12, A babáknak érzékük van ahhoz, hogy amint anyjuk elengedi őket, egyből felébrednek és elkezdenek sírni. A legtöbb édesanyának nagyon ismerősek ezek a helyzetek, és általában a hátuk közepére nem kívánják.

13, A legtöbb lány azt gondolja, hogy a pasijának a telefonjában nem normális vezeték és keresztnévként vannak elmentve a kontaktok, hanem mindegyiket felruházza egy tulajdonsággal, mint például Anna, a bögyös, Kate a szerető és így tovább. Ilyen egy normális férfi nem tesz!

Most Popular

Recent Comments