HomeInterestingEzért nem jó vele összebújni! Ezek a csillagjegyek semmiképpen nem illenek össze.

Ezért nem jó vele összebújni! Ezek a csillagjegyek semmiképpen nem illenek össze.

Több olyan párkapcsolat is van, ahol a férfi és a nő között nagyon meghitt és romantikus kapcsolat van, ám valamilyen oknál fogva ezt a szenvedélyt egy bizonyos helyen nem tudják kamatoztatni. Ennek több oka is lehet, és az egyik ilyen ok az, hogy nem passzoltok egymáshoz a csillagjegyeitek alapján. Tudjuk van, aki hisz és van, aki egyáltalán nem hisz az asztrológiában, de ne pukkasszuk ki azon emberek lufiját, akik hisznek benne. Szóval nem kizárt, hogy emiatt nem találtok egymásra az ágyban. Van néhány zodiákusjegy pár, akik olyannyira különböznek egymástól, mint ég és föld, tűz és víz, fekete és fehér. Az a legnagyobb kérdés, hogy te és a párod beletartoztok-e abba a négy párosba, akik között nem működik sem a kémia, sem a testi vonzalom.

(Meg kell jegyeznünk, hogy mint minden, úgy ez alól is vannak kivételek!)

1, Ikrek – Halak

Nem mondanánk, hogy a legjobb párosítás az övék. Első ránézésre úgy tűnhet megtalálták a közös hangot, ám ez csak ideig-óráig tart, ugyanis a Halak sokkal, de sokkal csendesebb, mint az Ikrek. A különbségek ezek után pedig egyből kiütköznek. Annak ellenére, hogy mindketten remek képzelőerővel és fantáziával rendelkeznek, mégsem találják meg a közös nevezőt, mert mindkettő teljesen másra vágyik a hálószobában, ami egy kicsit megnehezíti a dolgokat.

2, Mérleg – Rák

E két csillagjegy szülötte között egy szempillantás alatt ki tud alakulni a kölcsönös vonzalom, ami pontosan olyan gyorsan el is tűnik. A rák csillagzat alatt született emberek nagyon ragaszkodók, így nem kell sokat várni, hogy a mindig szabad szellemű mérlegnek inába szálljon a bátorsága és olyan kapcsolat, illetve hálótárs után nézzen, ahol szabadabban mozoghat, kötöttségek nélkül.

3, Bak – Kos

Talán ők a legeltérőbb jegy mind közül. A Bak egy elég nyugodt, kiegyensúlyozott, békés szellemű ember, aki nem mindig veszi könnyen és rezzenéstelen arccal a Kos kirohanásait. Sajnálatos módon, még a közös ágyban sem találják az összhangot, melyből kikövetkeztethető, hogy elég sok lehet a probléma azon a téren is. A Kosnak fontos, hogy minél változatosabban éljen, élete tele legyen kalandokkal.. stb. Na a Bak egyáltalán nem erre vágyik.

4, Vízöntő – Skorpió

A Vízintő jegyű illetőhöz leginkább a szavakon keresztül vezet az út az ágyig, ám a Skorpió jegyben született illetőt ez egyáltalán nem érdekli, mert ő attól sokkal tüzesebb és azt hiszi, megfelelő testi hízelgéssel le tudja venni a Vízintőt a lábáról. Hát nem. Ezen elül mindketten mást akarnak az ágyban, így nem csoda, hogy nem találják meg az arany középutat. Egy ilyen viszonyt jobb befejezni, mielőtt valaki alatt nagyon elszalad a ló.

Te és a párod milyen csillagzat alatt születtetek?

Most Popular

Recent Comments