HomeInterestingTe, hogy szoktad fogni a kormányt? Ez a 10 ábra bemutatja, milyen...

Te, hogy szoktad fogni a kormányt? Ez a 10 ábra bemutatja, milyen a személyiséged.

Többször esett már szó arról, hogy elég sok minden áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megmondjuk milyen személyiség is valójában egy adott illető. Nincs másra szükség, csakhogy elemezzük a gesztusait, mimikáit, hanglejtését, elolvassuk a horoszkópját, és szinte nyitott könyvvé is válik. Persze ezen felül több minden van még, ami árulkodhat, például az, hogy hogyan is fogják a kormánykereket vagy milyen stílusban vezet autót. Ma pontosan egy ilyen tesztet hoztunk el nektek, ahol a képen látható fogási technikák közül ki kellene választani azt, amilyenben te szoktál vezetni.

Természetesen nincs kőbe vésve, hogy a számokkal jelölt leírások maximálisan tükröznek téged, szóval nem kell kiakadni, ha a szöveg nem minden egyes része vonatkozik rád.

1, Kissé lusta.

Gondok és nehézségek nélkül szeretsz élni, és ezért próbálsz megtenni mindent. Nem vágysz túl sok mindenre az életben, viszont amid van azt szereted, ha minőségi. Ebből kifolyólag nem rendelkezel nagy baráti körrel, ám akik melletted vannak, azok mellett mindig minden körülmények között kiállsz és te is számíthatsz rájuk. Nem lehet azt mondani, hogy melletted unalmas lenne az élet.

2, Merész.

Egy nagyon határozott, erős személyiség vagy, akire mindenki odafigyel még a munkahelyen is. Szereted az életet, nálad nemfélig üres, hanem félig tele a pohár. Optimista hozzáállásod miatt akár a legbonyolultabbnak tűnő helyzeteket is könnyedén megoldod. Humorérzéked páratlan, ami segít, ha nehéz időszakon mész keresztül.

3, A nyugalom mintaképe.

Olyan ember vagy, aki két lábbal a talajon áll, tudod hol vannak a határok. Céltudatos vagy és mindent meg is teszel, hogy azokat megvalósítsd. Nem fektetsz energiát abba, hogy felesleges érzelmekkel foglalkozz, helyette az életedet egyengeted. Nem szeretsz vitatkozni, de amikor elkerülhetetlen ez a helyzet ész érvekkel próbálsz célt érni. Ha számodra fontos emberek között alakul ki vitás helyzet, akkor próbálod őket mielőbb lecsitítani.

4, Perfekcionista.

Egy igazi perfekcionista vagy, aki mindig minden körülmények között a tökéletességre törekszik. Ki nem állhatod a hibákat, ezért minden követ megmozgatsz azért, hogy mindent kifogástalanul csinálj. Eme hozzáállásod miatt nagyon is sikeres vagy az életben, amit sokan irigyelnek.

5, Félős.

Előre felépített tervek szerint éled az életed, és ha valami nem úgy megy, akkor pánikba esel. Egy nagyon érzékeny személyiségű ember vagy, aki a barátai szerint igencsak labilis. Nem szeretsz kockáztatni, ezért általában biztosra mész, pontosan ebből kifolyólag tervezel meg mindent.

6, Kalandvágyó.

Olyan vagy, mint Indiana Jones, imádod a kalandokat és az új dolgokat. Az unalom távol áll tőled, mert mindig beleveted valami izgalmasba. Szomjazol a tudásvágyra és az ismeretlen felfedezésére. Te szó szerint élvezed az élet minden egyes percét.

7, Igazi vezető vagy.

Remek kommunikációs készségednek köszönhetően könnyen és gyorsan szót értesz az emberekkel, akik szívesen teszik azt, amit mondasz. Pont emiatt a képességed miatt vagy jó vezető. Sokan kikérik a véleményed, sőt hallgatnak is bölcs szavaidra. A munka világában nagyon is sikeres vagy, ám ez a párkapcsolataidról nem mondható el.

8, Határozott személyiség.

Őszinte ember vagy, akiben sokan megbíznak, mert te mindig megmondod a frankót. Karakán és karizmatikus személyiség jellemez, ám empatikus is vagy és a hozzád közel álló személyeket bárhol, bármikor szívesen, önzetlenül támogatod. Kevés emberről lehet elmondani, hogy örül mások sikerének, de te pont közéjük tartozol. Jó tanácsokkal látsz el másokat.

9, A menő.

Magabiztos és egyben nyugodt személyiség jellemez. Nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad, mondhatni magasról teszel rá. Másokkal szemben megtartod a három lépés távolságot, viszont, akiket már a bizalmadba fogadtál azokkal élvezed az életet.

10, A karakán jellem.

Célorientált ember vagy, aki bizony mindent elkövet, hogy a kitűzött tervei meg is valósuljanak. Ha az élet akadályokat gördít eléd, rövid időn belül megtalálod a legoptimálisabb megoldást. Sokan irigykednek, mert olyan kitartóan küzdesz az álmaidért, mint senki más. Nem igazán szereted az ilyen mondva-csinált kapcsolatokat, csak bizonyos embereket engedsz a bizalom körödbe.

Rád illett a leírás?

Most Popular

Recent Comments