HomePeopleEz a 12 kép őszintén bemutatja, milyen az igazi valóság.

Ez a 12 kép őszintén bemutatja, milyen az igazi valóság.

Nagyon sok ember figyelmen kívül hagyja a körülötte zajló dolgokkal, mert benne vannak a mókuskerékben, ami teljesen leköti a figyelmüket, például munka, család, kötelességek… stb. Fel sem tűnik nekik, hogy egy kegyetlen világban élnek, ahol sokkal több a rossz, mint a jó. Akik nem követik a világ eseményeit nem tudják, hogy mi, vagy épp ki mit mozgat, ám számtalan művész próbálja ráébreszteni az emberiséget arra, hogy milyen is valójában a világ. Kreatív és igaz illusztrációkkal valamint rajzokkal próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy nagyon sok probléma van az életben, amivel nem igazán foglalkoznak pedig jó lenne. A mai cikkünkben Horia Crisan, Bogdan Petry és Stephan Schmitz munkáiból gyűjtöttünk ki párat, akik meglehetősen jól ábrázolták a világ szörnyűségeit. Ha megnézed ezeket a képeket valószínű te magad is el fogsz rajtuk gondolkodni.

Amikor egy szebb csinosabb és vonzóbb nőért a férfi képes elhagyni azt a családot, aki jóban-rosszban ott állt mellette és mindenben támogatta.

Az emberek általában nem veszik észre, hogy egy csónakban eveznek és mindenkinek ki kellene vennie a részét a dolgokból legyen jó vagy rossz.

A gyógyszeripar hátterében valójában a pénzek állnak. Azért csinálnak minél többet, hogy az emberek egyre többet és többet vegyenek belőle. Ez az egyik lejövedelmezőbb ágazat közé tartozik.

Sajnálatos módon már egyre több ember agyát tudják átmosni a hírek és média segítségével. Ez azért nem jó, mert az ember a jó dolgokról is könnyedén azt fogja feltételezni, hogy rossz.

Az emberek egy idő után nagyon befolyásolhatókká válnak. Amint érzik, hogy életük nem hozza el a várva várt fordulatot hajlamosak egy teljesen más irányt venni, ami nem feltétlenül jó.

Van az a mondás, hogy felfelé nyalunk lefelé taposunk. Bizony ez nagyon sok emberre igaz. Jókor kell jó helyen lenni és tuti, hogy valami pozitív dolog történik, viszont nem mindegy milyen áldozatot kell hozni érte.

A depresszió egy olyan mély verem, amibe ha az ember beleesik egyedül nagyon nehezen tud kimászni belőle. Ilyenkor mindig kell, hogy legyen valaki melletted, hogy túléld ezt az időszakot.

Az emberek mindig is irigykedve fognak arra tekinteni, aki sikeresebb, gazdagabb, jobb a háza vagy épp a kertje.

Az emberek csakis úgy tudják szélesíteni a látómezejüket és úgy tudják bővíteni a tudásukat, ha sokat olvasnak és folyamatosan tájékozódnak a világról.

Néha az a legrosszabb döntés, ha a saját gondolatainkban merülünk el. Ez felér majdnem egy kisebb depresszióval, ugyanis nagyon sok fölösleges és aggasztó dolgon járhat az eszünk.

Jó alaposan át kell gondolni, hogy ki az, aki mellett elkötelezzük magunkat, ugyanis előfordul, hogy a nem megfelelő ember mellett kötünk ki, de amikor már felismerjük a hibát lehet, hogy késő.

Sokszor elő fog fordulni, hogy az emberek kinevetnek. De tudnod kell, hogy nem minden esetben te vagy a hibás, csak a többiek felfogása, nézete, életfilozófiája nem tart ott ahol a tied.

Te melyiket tapasztaltad már meg?

Most Popular

Recent Comments