HomeInterestingEz a 20 kép bebizonyítja, hogy a nők és férfiak külön bolygóról...

Ez a 20 kép bebizonyítja, hogy a nők és férfiak külön bolygóról származnak.

Rengeteg cikket olvashattunk már arról, hogy a nők és a férfiak logikája nagy mértékben különbözik egymástól. Ez nagyon sok mindenben kimerül, például a leleményességben, kreativitásban, rendrakásban, főzésben, problémamegoldásban… stb. Nem törhetünk pálcát a férfiak feje felett, csak azért, mert az öltözködésben nem tudják megfelelő tanáccsal ellátni a kedvesüket, ahogy a nőket sem hibáztathatjuk amiatt, mert a mondjuk az elektronikai dolgokhoz nem értenek. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány gyöngyszemet, amik bemutatják, hogy a férfiak és a nők tényleg másik bolygóról jöttek.

„Ma felhívott bennünket egy hölgy, aki elkezdett kiabálni velünk, hogy mi hibás terméket adtunk el neki, mert a képernyő állandóan egy hibakódot ír ki a bal alsó sarokba, ezért visszaküldte nekünk a laptopot. Amikor megnéztük mi lehet a baj ezt láttuk…”

„Édességkeresés közben egy eldugott részre bukkantam a szekrényben, ami mögött ezek a finomságok voltak elrejtve. Komolyan elgondolkoztam azon, hogy mit titkolhat még előlem a feleségem.”

Ez a jelenség nem annyira ismeretlen azon nők számára, akik szakállas férfival élnek együtt. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy nagyon idegesítő látvány.

„Anna ellenére, hogy körülbelül 483 kilométerre vagyok jelenleg a feleségemtől, még mindig megtalálom a cuccaim között az ő hajcsatját.”

„A barátom mindenáron csirkét akart enni vacsorára, annak ellenére, hogy nem volt otthon hozzá semmilyen fűszer. Amikor hazaértem és benéztem a sütőbe erre lettem figyelmes.”

„Azt hiszem nem annyira nehéz kitalálni melyik törölköző az enyém és melyik a férjemé.”

„A barátnőm kikérte a véleményem, hogy melyik ruhába menjen a céges partiba. Most őszintén ki veszi észre a különbséget?”

„A feleségem megkért, hogy csináljak kettőnknek egy cipős polcot. Nos, azt hiszem valójában ezt magának kérte nem kettőnknek.”

„Szörnyű nővel élek együtt. Frankón visszarakta a tojáshéjakat a tartóba. Ki művel ilyesmit?”

„Nagyon kevés chips maradt a zacskóba, de megkértem a férjem, hogy jó szorosan zárja be, hogy ne menjen bele levegő. Erre volt képes…”

Úgy tűnik nem minden ember látja meg elsőre, hogy mit is kellene valójában elpakolni.

„Mivel rosszul voltam egyik este megkértem a férjemet, hogy csináljon vacsorát. Eddig terjedt a tudománya.”

„Megkértem a férjem, hogy tegye be a WC papírt a WC-be. Mikor már egy órája nem jött elő megnéztem mit csinál…”

„Azt gondoljátok, hogy a férfiaknak van nemtörődöm hozzáállása? Nézzétek csak meg, mit csinált az én kis feleségem.”

„A párom megkérdezte, hogy beteheti-e a fagyasztóba a csirkéket. Mondtam neki, hogy persze csak előtte tegye bele egy simítózáras tasakba. Most komolyan ez olyan nagy kérés volt?”

„A párom azzal fogadott egy nagyon nehéz, fárasztó és stresszes nap után, hogy van egy ici-pici baj:”

„Nagyon szépen megkértem az én drága férjemet, hogy hagyjon nekem egy kevés citromot, hogy tudjak tenni a teámba. Erre volt képes.”

„Senki sem mondta, hogy a házasság azzal jár, hogy a feleségem elhullajtott hajszálait nekem kell összeszednem.”

„Megkérdeztem a férjem, hogy van-e annyi tésztánk otthon, amennyi elég kettőnknek. Ő azt mondta igen. Amikor hazaértem ennyi volt csak a dobozban…”

„Tegnap csúnyán belázasodtam ezért elküldtem a férjemnek ezt a képet. Azt hitte a lázmérőre, hogy terhességi teszt.”

Nektek is van hasonló élményetek?

Most Popular

Recent Comments