HomeInterestingTe hogy szoktál ülni? Ez a 10 ülési pozíció, minden elárul a...

Te hogy szoktál ülni? Ez a 10 ülési pozíció, minden elárul a személyiségedről.

Bizonyára ti magatok is észrevettétek, hogy általában egyféleképpen ültök egy adott helyen. Tudat alatt próbáljátok azt a pózt megtalálni, ami számotokra a legkényelmesebb és legpihentetőbb. De vajon tudatában voltál-e annak, hogy az ülés rengeteg dolgot elárulhat a személyiségedről? Valószínű nem, de nem kell csüggedned, ugyanis ma készítettünk egy összeállítást, ami bemutatja az ülésformákat, és azt, hogy azok mit is jelentenek rád nézve. Már csak az a kérdés, hogy te hogyan szoktál általában ülni.

Egyenes háttal

Egy nagyon erős akarattal rendelkező ember vagy, aki tele van önbizalommal és magabiztossággal. Nincs olyan pillanata az életednek, amikor kételkednél a döntéseidben. Szereted a dolgokat kézben tartani, élvezed, amikor te irányíthatsz. Mindezek mellett megbízható ember vagy, akinek remek kommunikációs készsége van, így könnyedén szót értesz az emberekkel.

Hátradőlve

Igen érzékeny lelked van, amit nagyon sokan szimpatikusnak tartanak. Empatikus jellem vagy, így mindig átérzed társaid helyzetét. Hajlamos vagy többször átgondolni a döntéseidet, pro-kontra érveket állítasz fel, és alaposan felméred a helyzeteket mielőtt meghoznád a végső döntést, mert nem igazán szeretsz kockáztatni.

Előredőlve

Érdeklődő személyiség vagy, aki mindig szomjazik az új információkra. Imádsz új emberekkel megismerkedni, mondhatni boldogsággal tölt el. Gyorsan belopod magad mások szívébe, mert állandó jelleggel tudsz bókolni. A párkapcsolatodban akkor vagy boldog, ha folyamatosan dicsérheted a párod.

Zárt lábakkal

Első benyomásra a legtöbben igazi jégkirálynőnek tartanak, de amint megismernek megváltozik a véleményük és észreveszik, hogy egy kedves, jószívű és őszinte ember vagy. Komoly döntések előtt megfontolt vagy, az életedet pedig szereted tervek szerint élni.

Keresztezett bokákkal

Célorientált ember vagy, akinek jók a vezetői képességei, viszont sokan főnökösködőnek tartanak, mert szeretsz parancsolgatni. Mindig mindenről szeretsz tudni, mert azt az elvet követed, miszerint a tudás hatalom. Nyitott vagy az új emberek felé, ám a kapcsolataidban nagyon féltékeny tudsz lenni.

Keresztbe tett lábakkal

Elég félénk természeted van, aki gyakran feszült és frusztrált. Nem igazán vagy a magabiztosság mintapéldánya. A legtöbb esetben elrejted az emberek elől az érzelmeidet ezért a legtöbben extrovertáltnak tartanak.

 

Karba tett kézzel

Határozott és erős személyiség vagy, aki mindig elemzi a körülötte lévé helyzeteket. Gyakran elmerengsz, ami kiül az arcodra, ilyenkor nyoma sincs egy halvány mosolynak sem. Nem vagy túl nyitott ember, nem nagyon szeretsz ismerkedni, inkább magadnak való vagy.

Kezek a combok között.

Rendkívül gyengéd embernek tartanak, aki tele van jósággal és érzelmekkel. Jó hallgatóság vagy, odafigyelsz az emberek problémáira és próbálsz nekik segíteni. Negatív jellemzőid közé tartozik, hogy egy kicsit félénk vagy, nem igazán bízol magadban és a meghozott döntéseidben.

Kezek a térdeken

Igazi vezető vagy. Bátorságod, magabiztosságod határtalan, próbálsz utat mutatni a többi embernek. Általában olyan pozícióban dolgozol, ahol emberekkel kell foglalkoznod. Nem félsz bizonyos döntéseket meghozni, ami inspiráló lehet mások számára. Nem riadsz meg a problémáktól, mert gyorsan megtalálod rá a megoldást.

Összekulcsolt kezek

Nagyon érzelmes, impulzív, nyitott és kedves ember vagy, aki tele van vidámsággal. A barátaid és a családod is a legoptimistább embernek tartanak, akikre mindig ráragad a jókedvedből. Könnyen kommunikálsz másokkal és pozitív energiával töltöd fel az embereket. Melletted biztos, hogy nem unalmas az élet.

Te hogyan szoktál ülni?

Most Popular

Recent Comments