HomeCelebrityÉNB Alexa szerelme üzent a károgóknak!

ÉNB Alexa szerelme üzent a károgóknak!

Koholák Szandra, azaz ÉNB Alexa Farkas-ra változtatta a vezetéknevét. Azt is elárulta, hogy miért: mert férjhez megy. Alexát hetek óta támadják a különböző közösségi oldalakon, most vőlegénye, Balázs üzent.

A dolgok nagyon gyorsan alakultak Alexánál. Körülbelül 3 hónapja szakított a fiatal párjával, majd egyből össze is jött a spirituális mesterével, Balázzsal.

Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) által megosztott bejegyzés,

A rajongók emiatt féltették Alexát és attól tartottak, hogy agymosáson esett át, esetleg valamiféle szekta tagja lett. De később ő maga ismerte el egy TV műsorban, hogy valójában ő „szedte fel” az ötgyermekes férfit.
„A mester és tanítványa viszony nálam indult el először. Tovább néztem, mint kellett volna. Mikor így elmerengsz valakin, csak nézed és mesél és néztem, néztem, néztem és láttam, hogy a többiek már rég mással foglalkoznak, én meg még mindig őt nézem. És elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé” – mesélte a Mokkában.

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Koholák Alexandra már a nevét is megváltoztatta a közösségi oldalán, ami arra utal, hogy nagy változás következett be az életében. Az új neve: Farkas Alexandra.

Azóta Alexa már hivatalosan is elismerte, hogy férjhez meg. A 24.hu-nak adott interjúja miatt a követő ismét felháborodtak. Kiderült ugyanis, hogy a lány maga kérte meg a férfi kezét!

„Szeptemberben fogunk összeházasodni. Nem szeretnénk nagy felhajtást, úgy néz ki, hogy csak négyen leszünk: két tanú, és mi Balázzsal. Az eskü a lényeg, semmi más, így lagzi sem lesz” – mondta a lapnak.

Alexa azóta a FEM3 Café műsorában is megerősítette mindezt, hogy valóban ő udvarolt a férfinak, valóban ő kérte meg a kezét, és valóban nem akarnak nagy felhajtást. Közös útjuk, hogy másokon segítsenek – mondta.

Balázs megunta, hogy szerelmét folyamatosan bántják, ezért egy közös fotót tett ki az oldalára, ami alá csak ennyit írt: „Mindörökké összetartozunk!”

Farkas Balázs (@farkas.balazs.arpad) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments