HomeCelebrity10 híresség, aki jó pár kilót szedett magára, de így is jól...

10 híresség, aki jó pár kilót szedett magára, de így is jól érzi magát a bőrében!

A hírességek élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint, ahogy azt sokan a TV-ben látják. Igen kapnak szép ruhákat, mesterfodrászok foglalkoznak a hajukkal, egy egész csapat kíséri őket, hogy a legtökéletesebb képek készüljenek róluk. Arról nem is beszélve, hogy nincs magánéletük és a paparazzik lépten-nyomon ott vannak a házuk körül, illetve, ahova törzsgyökeresen szoktak járni. Ha egy kis hibát vétenek, esetleg felszednek magukra egy kilót, a fotósok egyből ott teremnek és már készítik is róluk a képet, hogy egyből odaadhassák az újságoknak. Mivel jó pár színész ezt megelégelte, úgy döntöttek, nem bujkálnak tovább és felfedik igazi valójukat, ami lehet kissé megdöbbenti majd a világot.

Összegyűjtöttünk 10 sztárt, akik plusz kilókat gyűjtöttek magukra, az elmúlt évek során, és szemmel láthatóan nem érdekli őket, sőt többen büszkék is rá.

Vin Diesel

Vin Diesel-ről felkerült egy videó a netre, ahol jól látszik, hogy egy kicsit megnőtt a pocakja. A színész rajongói egyszerűen képtelenek voltak elhinni, hogy igaz az, amit látnak. Ám kiderült, hogy a videó nem hazudott, mert Vin valóban így néz ki a Halálos iramban forgatása után. Sokan kíváncsian várják, sikerül-e neki lefogynia és kiizmosodnia a 8. rész forgatására.

Christian Bale

Christian, folyamatosan fogyott és hízott, hogy bizonyos szerepeket megkapjon. Ezért nem olyan lehetetlen elhinni, hogy 2004-ben 54 kilótól szabadult meg “A gépész” című film forgatására, ezután viszont 45 kilót felszedett a “Batman: Kezdődik” című filmhez.

Rihanna

A barbadosi énekesnő 9 kilót szedett magára. Ám ez úgy tűnik, Riri-t nem izgatja, mert még így is szívesen jelenik meg egy-egy rendezvényen kivágott, vagy épp mini ruhában.

Nelly Furtado

Szinte lehetetlen ráismerni Nelly Furtadora. Nem olyan régen váltak el férjével, Demacio Castellontól, ami nem kizárt, hogy befolyással bírt Nelly megjelenésére és testsúlyára is.

Kesha

Kesha többször állította, hogy producere megjegyezte, nincs tökéletes alakja. Ennek és sok másik civódásnak köszönhetően, megszüntették egymás között a kapcsolatot, és most Kesha boldogabb és szabadabb, mint valaha.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer, miután világra hozott két gyermeket, úgy nyilatkozott, hogy azóta sokkal nőiesebbnek és boldogabbnak érzi magát.

Steven Seagal

Steven annak idején a rendszeres fizikai edzések miatt tudta tartani súlyát. Ám jelenleg a színész 128 kg, ami nagyon rossz jel, ugyanis 193 centi magas. Szemlátomást, őt nem érdekli, hogy hány kiló fölösleg van rajta.

Jessica Simpson

Énekesi karrierje elején, tökéletes modell alkattal rendelkezett. Az utóbbi időben látszódott nála, hogy felszedett magára jó pár kilót. Elmondása alapján rendszeresen jár edzeni, és szigorú diétát is folytat, hogy javítson alakján.

Brendan Fraser

Mivel a színész egy fájdalmas szakításon van túl, ez meglehetősen nagy hatást gyakorolt kinézetére és szakmai karrierjére is. Szerencsére, már összeszedte magát és tehetsége ugyanolyan jó, mint régebben.

Kelly Clarkson

A gyönyörű énekesnő terhessége miatt jó néhány kilót szedett magára, amit egyszerűen nem volt képes leadni. Aztán úgy döntött, hogy nem próbálkozik tovább és elfogadja magát, ilyennek, amilyen. Egyszer azt nyilatkozta, hogy boldog az új kinézetében, szóval, ha lehet, senki se törjön emiatt pálcát a feje felett.

Most Popular

Recent Comments