HomeInteresting7 veszélyes eset, amikor sürgősen nőgyógyászhoz kell fordulni!

7 veszélyes eset, amikor sürgősen nőgyógyászhoz kell fordulni!

Minden nőnek évente kétszer kellene meglátogatnia a nőgyógyászt. Sok nő azonban egyáltalán nem megy el az orvoshoz, sőt még akkor sem, ha valamilyen fájdalmat, vagy furcsaságot észlel azon a testtájékon. A probléma az, hogy sok nő fél ellátogatni a nőgyógyászhoz, attól meg még jobban, hogy kérdéseket tegyen fel neki. Összegyűjtöttünk néhány esetet, ami arra utal, hogy ideje haladéktalanul meglátogatni a nőgyógyászt.

Ha az intimitás közben fájdalmat érzel.

A nemi együttlét során fellépő rendszeres kellemetlenség gombás fertőzésekre, méhnyálkahártyára és egyéb betegségekre utalhat. Ebben az esetben mindenképp menj orvoshoz.

„Azok a napok” egyre hosszabbak.

Ha nagy valószínűséggel változnak a higiéniai termékek, és a ciklus napjai is megnőttek, ez lehet a hipotireózis vagy az endometriózis tünete.

A ciklusban változásokat észlelsz.

Ha a ciklus mindig más napokon jelentkezik, nem akkor jön, amikor annak kell, akkor jobb, ha megvizsgál egy orvos.

A PMS (premenstruációs szindróma) negatív tünetei.

Teljesen normális, hogy a női napjaid előtt a hangulatod és a kedélyállapotod romlik, egyre több minden irritál és fokozott étvágy is jelentkezhet. Ezt a szerotonin hormon okozza, ám minden tünet a menstruáció megjelenésével jár. Ha túlságosan nehéz átvészelni a PMS-t, és egyfajta depresszióba esnél, akkor jobb, ha orvoshoz fordulsz.

Vizelés közben kellemetlen érzést tapasztalsz.

Lehetséges, hogy ez fertőzés lesz, de a probléma akár sokkal súlyosabb is lehet. Ne habozz, azonnal menj el orvoshoz.

Gyakran kell vizelned.

Ha észreveszed, hogy nem iszol több folyadékot, ezzel szemben sokkal gyakrabban jársz pisilni, akkor fordulj orvoshoz. Ez lehet a méhmióma vagy a cukorbetegség tünete is.

Hasi duzzanatot észleltél.

Ezekben a napokban a puffadt has normális, de amint véget ér és még mindig fel van puffadva a has, konzultálj egy szakemberrel.

Most Popular

Recent Comments