HomeCelebrityEmlékszel még Sylvester Stallone lányaira? Napjainkra már felnőtt gyönyörű nők, akik profi...

Emlékszel még Sylvester Stallone lányaira? Napjainkra már felnőtt gyönyörű nők, akik profi modellként dolgoznak

Sylvester Stallone, 1946. július 6-án született Manhattanben, a Hell’s Kitchen városnegyedben. Bár sokat tudunk felnőtt koráról, hiszen egy nagyszerű színész, producer és forgatókönyvíró, annál kevesebbet tudunk gyermekkoráról. Sylvester már egész fiatal kora óta csak magára számíthatott, ugyanis gyerekkorának egy bizonyos időszakát az utcán, busz pályaudvarokon és nevelőotthonokban töltötte. Az 1960-as években a Miami Egyetemen drámát kezdett el tanulni, de a diploma előtt otthagyta a sulit és elköltözött New Yorkba, hogy megvalósítsa régi álmát és színész lehessen. A sikert a Rocky című film hozta meg számára, ugyanis 1976-ban tíz Oscarra is jelölték, amiből hármat nyert meg.

Első házasságából két kisfiú született, Sage és Seargeoh, azonban 2012-ben Sage elhunyt. Második házasságából nem született gyermek, bár a pár nem volt sokáig együtt. Kapcsolatuk két év után zátonyra futott.

A harmadik felesége, Jennifer Flavin három csodálatos kislánnyal ajándékozta meg. A legidősebb Sophia, a középső Sistine és a legfiatalabb pedig Scarlet.

A képen látható három gyönyörű lány, ma már felnőtt nővé cseperedett és mindegyikük modellként dolgozik.

A 2017-es Golden Globe díjátadó gálán lányai elnyerték a Miss Golden Globe címet, ami nem is csoda, hiszen elképesztően szépek voltak.

Sophia, Sistine és Scarlet rengeteg időt töltenek modellkedéssel, mondhatni ez az életük. Hatalmas sikerek állnak még előttük.

Sophia és Sistine nemrég a Dolce & Gabana reklámkampányában szerepelt, ahol igazi márkanagykövetekké váltak.

Már mind a három Stallone lány szerepelt a „Harper’s Bazaar Australia” címlapján.

Scarlett, még csak 16 éves ezért magától értendő, hogy ő még középiskolás. Két idősebb nővére a Dél-Kaliforniai Egyetem hallgatói.

Stallone nagyon büszke a lányaira és ezt nem győzi hangsúlyozni. Rengeteg képet posztol róluk. Legutóbbi képéhez azt írta: „A három rózsaszál és a gaz.”

Ez a kép egy címlap fotózás alkalmával készült a lányokról, akik hihetetlenül jó formában voltak.

Édesanyjuk, Jennifer Instagram oldala is tele van lánya képeivel. A büszke anya nem tud betelni velük. Természetesen megértjük a kedves mamát.

Szüleik elmondása szerint nagyon jó testvérek, persze van némi veszekedés köztük, de mindent megtesznek egymásért. Sőt, tudják, hogy mindenben számíthatnak szüleikre.

Sophia, Sistine és Scarlet személyisége pontosan ugyanolyan lenyűgöző, mint megjelenésük. Mindhárman anyjuk szépségét örökölték, ám apjuk vidám és vicces természetéből is kaptak egy kicsit.

Most Popular

Recent Comments