HomeInteresting11 férfi, aki az 50-es évei után is igazi szívtipró, sok huszonéves...

11 férfi, aki az 50-es évei után is igazi szívtipró, sok huszonéves irigyelheti őket

Az öregedés egy olyan folyamat, amin mindenki átesik, ha akarja ha nem. Ám attól mert ráncos lesz a bőrünk és ősz a hajunk még nem jelenti azt, hogy úgy is kell viselkednünk, mint egy bottal járó, elgyengült idős bácsi, aki minden ötödik percben képes elaludni. A kor csak egy szám, de mi döntjük el, hogyan akarunk élni ennyi idősen. Az egészséges táplálkozás és a sport nem csak a fiataloknak fontos, hanem az idősebbeknek is. Ellenállóbbá tudnak válni a betegségekkel szemben, jobb állóképességre tehetnek szert és nem utolsó sorban izmos valamint sportos alkatuk is lesz, amivel bizony egyik-másik nőt le tudják venni a lábáról.

Ma összegyűjtöttünk nektek néhány 50 év feletti férfit, akik annak ellenére, hogy túllépték az ötödik X-et még mindig ugyanolyan szívtiprók maradtak, mint annak idején.

Chuando Tan egy 51 éves fotográfus, aki úgy néz ki, mint bármelyik 30 éves férfi. Elképesztően kidolgozott testtel rendelkezik. Nem csoda, hogy úgy odavannak érte a lányok. Rengeteg rajongója van a közösségi oldalakon, követőinek a száma elérte majdnem az 1,2 milliót.

Philippe Dumas egy 62 éves francia származású modell, aki számtalan fotózáson és kampányban vett már részt. Több divatcég is felfigyelt rá. A közösségi oldalakon körülbelül 42 ezer követővel büszkélkedhet.

Anthony Varrecchia 55 éves modell, aki testépítőként is tevékenykedik. Ennek következtében rengeteget tartózkodik az edzőteremben, ami látszik is szépen formált alakján. A férfi egyetlen mosollyal képes elvarázsolni a nőket.

Gianluca Vacchi egy 51 esztendős olasz származású üzletember, aki olyan elképesztő külsővel rendelkezik, ami mellett csak kevesen tudnak elmenni szó nélkül. Számtalan fotózáson vett már részt és mindegyiken remek formában volt. Rengetegen követik Instagramon számuk meghaladja a 11 milliót.

Aiden Brady egy brit származású író, aki az 52 életévét tapossa. Számos könyvet írt melyek nagy népszerűségnek örvendtek Angliában. Az írás mellett felkérték néhány modell munkára is, amit boldogan el is vállalt. Elég karakteres megjelenése van, amivel nők ezreit tudja elcsábítani.

Eric Rutherford egy 50 éves amerikai színész és modell is egyben. Annak ellenére, hogy az ötödik X-et is átlépte egész jól tartja magát. A H&M felkérte őt reklámarcnak, és olyan híres sorozatban is megmutatta magát, mint a Jóbarátok. Instagramon sokan szeretik őt, követőinek a száma meghaladja a 230.000 főt.

Alessandro Manfredini egy 50 esztendős modell, akit Olaszország legeredetibb modelljének tartanak. Egy barátja fedezte fel benne a lehetőséget, hogy megjelenésével igenis többre viheti még az életben. Megfogadta a tanácsait és most a számtalan fotózásra hívják őt.

Deshun Wang egy 82 éves modell és színész, aki már nagyon sok mindent megtapasztalt élete során. Volt már színházi színész, pantomim társulat alapítója, kifutó modell és még sok más. Egy divatbemutatón figyeltek fel rá és elnevezték a világ legvonzóbb nagypapájának. Deshun a mai napig él, aki azt vallja, hogy a kor csak egy szám.

Irvin Randle egy 56 éves divatmodell, stylist és tanár is egyben. Instagramra feltett képei futótűzként kezdtek el terjedni az interneten, ahol felfigyeltek rá és modell munkát ajánlottak neki. Számos magazin címlapján láthattuk már, például a People, a Cosmopolitan és a TMZ borítóján is.

Ron Jack Foley szintén modellként tevékenykedik 52 éves kora ellenére. Instagram képein többnyire úgy néz ki, mint egy tengerész. Körülbelül 31 ezer követője van. Képes egyetlen pillantással belopnia magát az emberek szívébe.

Shan Michael Hefley egy 55 éves modell, aki elképesztő kitartásának köszönheti, hogy így néz ki. A férfi szabadidejében testépítéssel foglalkozik, hogy remek formában tartsa magát. Megjelenésével bármelyik nőt leveszi a lábáról.

Most Popular

Recent Comments