HomeCelebrityEmlékszel még Abby-re az NCIS sorozatból. Így néz ki 15 év elteltével.

Emlékszel még Abby-re az NCIS sorozatból. Így néz ki 15 év elteltével.

Nagyon sok ember szereti a nyomozós, krimis filmeket és sorozatokat, mint például a Poirot, a Columbot, Sherlock Holmest, a Gyilkos elméket, X-aktákat, NCIS-t, NCIS – Los Angelest, Helyszínelőket… és még sorolhatnánk. Szerencsére Magyarországon nincs hiány ezekből, ugyanis akkora népszerűségnek örvendenek, hogy ha lemegy az egyik csatornán, akkor elkezdik sugározni az elejétől egy másikon.

A fent említett filmek és sorozatok karakterei igazán bele tudnak égni az ember retinájába. Például a “Miami helyszínelőkben” Horatio Caine tette emlékezetessé a sorozatot, napszemüveges jeleneteivel és éles elméjével, a “Gyilkos elmékben” Penelope Garcia volt a legfeltűnőbb rózsaszín ruháival, hajcsatjaival, szőke hajával, nyávogós hangjával, ám annál is élesebb gondolkodásmódjával és hacker tudásával. Az NCIS-ben pedig Abby Sciuto volt a legfeltűnőbb egyéniség.

A zseniális Abigail legalapvetőbb ismertetőjele, a gót stílusú öltözködés. Ezt még tovább fokozták azok a tetoválások, amik testét beborították. Ha ez mind nem lenne elég, a sorozatban többször említi, hogy ő bizony koporsóban alszik, sőt mi több halottas hintó is van a házában.

Abbyt az teszi különlegessé, hogy siket szülőktől származik ám, ő teljesen egészségesen jött világra, így tökéletesen megy neki a jelbeszéd és a szájról olvasás is. Rendkívül okos nő, aki Louisinai Állami Egyetemen, kriminológiából, pszichológiából, és szociológiából is kitűnőre diplomázott.

Annak ellenére, hogy tökéletesen helyt áll saját szakterületén belül, gyakran dolgozik együtt Timothy McGee ügynökkel. Rengeteg érdekesség jellemzi őt, például hisz az ufókban, nagyon hangosan szeret zenét hallgatni. Mindenkivel jól kijön a csapatban, főleg Leroy Jethro Gibbssel.

A Georgia State University-től kiérdemelte a mesterdiplomát kriminológiából és törvényszékből. A legjobb, hogy a karakter megszemélyesítőjének, Pauley Perrettenek is van mesterdiplomája kriminológiából. Annak érdekében, hogy valódi törvényszéki szakértőkkel találkozzon beutazta a világot és ellátogatott a valódi NCIS irodákba.

Nagyon ritka az olyan helyzet, hogy az eset kapcsán hozzá jutó bizonyítékok kifognak rajta, ezek kivizsgálását is ő maga végzi. Ő az egyetlen személy a csapatban, aki nem tart a csapatvezetőtől Gibbstől. Az arcra adott puszik és az ölelések, melyeket rengeteg epizódban ehet látni erről árulkodnak, plusz a tény, hogy Gibbs, Abby kedvenc “Caf-Pow” italát szállítja sok alkalommal.

A színésznő 2003 óta volt a sorozat tagja, vagyis a kezdetektől fogva lehetett nyomon követni filmbéli életét. A sorozat mind a mai napig tart, ám ő 2018 tavaszán bejelentette távozását, amit nyilvánosan nem indokolt meg. Persze a bulvárlapok több cikket is kiadtak ezzel kapcsolatban, de egyik sem volt igaz.

Egyszer azonban megtörte a csendet és elmondta, miért hagyta ott a sorozatot 16 év után. Az egyik Twitter posztjából derült ki, hogy bántalmazás áldozata lett, ám azt már nem mondta el, hogy ki volt, aki ezt tette vele. A CBS cég megerősítette, hogy a színésznő kb. a távozása előtt egy évvel jelezte a problémáját a munkakörülményekkel kapcsolatban, de nem jutottak közös nevezőre.

Pauley így néz ki napjainkban:

Magánélete: 2000-ben hozzáment zenész párjához Coyote Shivershez, akivel hat évig voltak együtt, majd válás lett a vége. Később hozzáment Michael Bosman operatőrhöz és még mindig boldogan élnek. Sajnos a színésznőt még nem áldotta meg az élet gyermekkel, mert minden idejét a színészkedésbe fektette.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments