HomePeopleEz az 5 csillagjegy, képtelen a hűségre.

Ez az 5 csillagjegy, képtelen a hűségre.

Nagyon sok ember össze tenné a két kezét, ha végre rátalálna az igaz szerelem, egy olyan személy képében, akiben vakon megbízhatnak, nem kell attól félniük, hogy átverik őket, lehet velők beszélgetni, izgalmas közös programokat csinálni és a többi. Az asztrológusok szerint minden jegynek megvan a maga párja, csak rá kell találni. Vannak azonban olyan párok, akik egyáltalán nem passzolnak össze bárhogy próbálkoznak, mert a habitusuk nem egyezik meg. Fontos tényező az is, hogy az adott illető milyen aszcendens alatt született, mert az befolyással lehet a természetre, gondolkodásra és az érzelmi komolyságra is. Ma úgy döntöttünk, hogy elhozunk nektek öt csillagjegyet, akiket egyáltalán nem a hűség jellemez. Nyilván, mint minden alól, így ez alól is vannak kivételek.

1, Kos

A Kos jegy szülöttei a leghűtlenebbek az egész világon, kivéve akkor, ha tényleg rátalálnak igaz szerelmükre. Abban az esetben, olyanok, mint a kezes bárányok és képesek bármit megtenni a szeretett személyért. Viszont, ha nem szerelmes, akkor könnyen félreléphet a kapcsolatban, vagy új partner után nézhet. Ilyenkor persze hajlamos arra, hogy megbántsa azt, aki szereti mit sem törődve a következményekkel. A legfontosabb személy az egész életében saját maga!

2, Skorpió

Sajnálatos módon a Skorpiók a legkiszámíthatatlanabb jegyek közé tartoznak, akiknek egyik percben még jó a hangulata, de a másikban már olyanok, mint a sárkányok. Pontosan így van ez a párkapcsolatban is. Elképzelhető, hogy az egyik percben még odavan érted, szerelmes szavakat bazsalyog a füledbe a másikban viszont a legelső emberrel félrelép. A legviccesebb az egészben, hogy ő félreléphet mással, de azt nem viseli el, ha a párja csinálja vele ugyanezt.

3, Nyilas

A Nyilasok egyszerűen imádják meghódítani az embert, amiben nagyon-nagyon ügyesen teljesítenek. De csak addig érdekli őket egy adott illető, amíg meg nem szerzik, utána viszont nagy ívből tesznek rá, mert elvesztik érdeklődésüket. Kezdetben mindenkiről úgy gondolják, hogy ő életük nagy szerelme, holott ez nem igaz mert ez a “szerelem” leginkább csak fellángolás. Bizonyos idő elteltével más ágyában keresi a boldogságot, ennek tükrében hajlamos a félrelépésre.

4, Oroszlán

Az oroszlán jegy szülöttei se perc alatt be tudják lopni magukat az emberek szívébe, kedvességükkel, barátságos magatartásukkal, elragadó habitusukkal… stb. Ebből kifolyólag nem csoda, ha az emberek pikk-pakk beléjük tudnak habarodni. Annak ellenére, hogy képes szerelembe esni, a hűsége csak addig a pontig tart, ameddig neki jólesik. Ki nem állhatja a bezártságot és ha lekorlátozzák, ilyenkor hajlamos más boldogságforrás után nézni. A lelkiismeretfurdalást míg hírből sem ismeri, mert számára egy kis kaland nem jelent semmit.

5, Ikrek

Akik az ikrek jegyében született emberek sem a lojalitásukról híresek. A szerelem csak nagy nehézségek árán talál rá, ám ha bekövetkezik akkor olyan hűséges, mint senki más. Ha pedig még boldog is a párkapcsolatban akkor ez az állítás duplán igaz rá. Viszont miután szemei elől eltűnik a rózsaszín köd, könnyedén félreléphet más illetőkkel. Ő sem nagyon szereti ha megfojtják egy kapcsolatban, szóval erre érdemes figyelni.

A párod, vagy épp Te magad a felsoroltak között voltál?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments