HomeCelebrityEmlékszel még a Zanzibár énekesnőjére? - Terecskei Rita hatalmas változáson ment keresztül

Emlékszel még a Zanzibár énekesnőjére? – Terecskei Rita hatalmas változáson ment keresztül

Terecskei Rita ennyit változott az elmúlt 20 év alatt.

1999-ben alakult a Zanzibár együttes, a köztudatba azonban csak 2001-ben robbant be, első albumuk, a Nem vagyok tökéletes megjelenése után. Dalaikat egy ország dúdolta és énekelte. Hatalmas slágereket gyártottak, mint például a Szerelemről szó sem volt, a Szólj már vagy a Vágyom rád. Terecskei Rita, a rasztahajú énekesnő immár húsz éve erősíti a zenekart, ez idő alatt pedig rengeteget változott.

Rita egykor rendőrként dolgozott, később azonban minden idejét az együttesre fordította. 2015-ben számos cikk jelent meg az énekesnő pajzsmirigy betegségéről, amit a húszas évei elején diagnosztizáltak nála. A pajzsmirigy túlműködése miatt tíz kiló szaladt fel rá, majd a betegsége miatt harminc kilót fogyott. Jó időre eltűnt a nyilvánosság elől, méghozzá az emberek rosszalló megjegyzései miatt.

“Betegségtudatom valójában sosem volt, mindig úgy tekintettem erre az egészre, mint egy állapotra, csak aztán jöttek azok az emberek, akik 72 kilós koromban azzal gyanúsítottak, hogy biztos éjjel-nappal eszem, a fogyásom után pedig jöttek a találgatások, hogy mi vagyok: rákos, AIDS-es vagy épp drogos. Ez megviselt” – emlékezett vissza az énekesnő.

2018-ban Rita már azt nyilatkozta, hogy semmilyen gyógyszert sem kell szednie.

A negyvenéves énekesnő hatalmas változáson ment keresztül karrierje kezdete óta, de ugyanaz a szimpatikus és mosolygós ember maradt, aki mindig is volt.

Így néz ki napjainkban Terecskei Rita:

????????????????????????????????????

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments