HomeCelebrityHogyan alakult át Meghan Markle egy kevésbé ismert színésznőből a bolygó legstílusosabb...

Hogyan alakult át Meghan Markle egy kevésbé ismert színésznőből a bolygó legstílusosabb nőjévé?! – Íme a részletek

A Lyst divattal foglalkozó oldal összefoglalta a tavalyi eredményt és megnevezte a divatvilág legfontosabb törvényhozóit. 2019-ben a legelső helyet Meghan Markle szerezte meg. Népszerűség szempontjából a sussexi hercegnő legyőzte sógornőjét Kate Middletont, Zendayat, Billy Elish-t, és Kylie Jenner-t is.

Mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk miért is olyan vonzó a hercegnő.

Mielőtt a stílus ikonná vált, Megan kevéssé ismert színésznő volt, aki egyszerűbb, kevésbé átgondolt ruhákat választott. De az új státusz és egy jó stylist segített neki megnyílni és számos fontos dolgot megtanulni.

1, Megan nem fél az arányokkal játszani

A függőleges csíkok vizuálisan hosszítják a hercegnő sziluettjét. A vízszintes csíkok pedig fűző hatást teremtenek, melyek kihangsúlyozzák alakját.

Sussex hercegnőjénak alakja azonban tökéletlen. Meglehetősen széles vállai és keskeny csípője van arról nem beszélve, hogy olyan, mintha nem is lenne dereka. Viszont, ha ránézel, nem veszed észre azonnal a tökéletlenségeit. Meghan és stylistja arra törekednek ruhaválasztásnál, hogy az előnyöket kiemeljék, a tökéletlen részeket pedig elrejtsék.

A hercegnő ruháin a derékrész mindig egyértelműen meg van jelölve – színes csík, minta vagy öv segítségével. Meghan általában a midi szoknyahossz választja, hogy kihangsúlyozza kecses bokáit. A vállak szélességét gyakran kiegyenlíti egy nagyobb méretű aljjal. A királyi öltözködési szabályokkal ellentétben állandóan olyan ruhákat választ, melyek a test ezen részét felfedik.

2, Gazdag színeket és modern vagy klasszikus mintákat részesít előnyben.

A királynő a régimódi virágokat szereti, Kate Middleton – a pöttyöket, Meghan pedig a mély vagy pasztell árnyalatú, egyszerű dolgokat részesíti előnyben. Szereti a bor vöröset, smaragd zöldet, áfonya kéket, feketét, fehéret és a bézs színt is. Megfelelő kiegészítőkkel kombinálva tökéletesek.

A ruhásszekrényében vannak olyan ruhák, melyek csíkokkal, geometriai formákkal, vagy modern mintákkal vannak díszítve.

3, Meghan Markle a nőiességet tartja szem előtt

A nők számára a királyi dress kód olyan ruhákat foglal magába, melyek keményebb és merevebb anyagból készültek, ugyanis ezzel elkerülhetik a kellemetlen , testrész villantást egy-egy szeles napon. Viszont az ilyen ruhák túl mereve és növelik az arrogancia jegyeit is.

Meghan megpróbálja lágyítani az összképet és törekszik arra, hogy könnyed és nőies megjelenése legyen. Meghan egyáltalán nem fél törékenynek tűnni, ezért válasz lágyabb szövet ruhadarabokat. Hivatalos rendezvényeken is olyan ruhákat választ, melyek nagyon kifinomultak.

4, Meghan körültekintően kerüli ki a tilalmakat

A hivatalos eljegyzési fotózásukon Meghan finoman utalt arra, hogy kész változtatni néhány elavult öltözködési szabályon, s mindezt úgy, hogy az összkép ne legyen vulgáris.

Később Harry felesége szépen kijátszott néhány egyéb tilalmat is. Markle megtagadta a harisnya viselést, a zárt ruhákat, melyek a vállait eltakarják, és a szorosan záródó gallér helyett könnyű nyakkivágású ruhákat hord.

5, Stílusosan mutatja be a ruhásszekrényalap darabjait

Szabadidejében Meghan hű marad stílusához. A királyi család számára tilos szakadt farmert és laza fehér inget viselni, mert nem hivatalos viseletnek számítanak. Többek között ebben is különböznek a többi embertől.

II. Erzsébet soha nem volt lelkes a farmer anyagból készült ruháktól, de úgy tűnik, Meghan másképp gondolja. Szeret közelebb állni a divathoz és az emberekhez, valamint új dolgokat hozni a modern szekrényből a királyi család szekrényébe.

6, Különös figyelmet fordít a részletekre

Meghan figyel a kép minden részletére, még a körömlakk színére is. 2018-ban a hercegnő megsértette a királyi dress kódot, mikor áttetsző vagy nude körömlakk helyett sötét színűre festette körmeit. Ezzel a manikűrrel jelent meg a Fashion Awards ünnepségen, ami komoly meglepetést váltott ki.

A királyi dress kód azt is kimondja, hogy nem lehetnek túl feltűnő cipők a királyi család női tagjain, ezzel ellentétben Meghan nagy hangsúlyt fektet a cipőibe. Nem fél kísérletezni a színekkel, formákkal, sarokmérettel és további elemekkel.

Amikor egy jótékonysági rendezvényen barnás árnyalatú táska volt nála a termék néhány órán belül elfogyott a boltok polcairól. A „Meghan Bags” egy olyan téma, mely nagy figyelmet érdemel, hiszen kiegészítői nagy népszerűségnek örvendenek.

7, Meghan modern, diszkrét ékszereket használ

Megan ügyesen ötvözi a múlt elegáns ékszereit a modern ékszerekkel. Itt a kezén látható Diana hercegnő családi karkötője és számos más, egyszerűbb karkötő is.

A fenséges, drágakövekből és gyöngyszálakból készült hatalmas ékszereket a múlt emlékeinek tekintik és ma már egyik divatház sem használ gyöngyöket.

A világ többi része imádja az egyszerűséget és a minimalista dizájnt, ezzel pedig Meghan megpróbál lépést tartani.

8, Nem fél attól, hogy egynél többször ugyanabba a ruhába látják

Harry herceg felesége világosan bemutatja mennyire jó a dolgok egymáshoz való kombinálásának képessége. Sőt nem fél ugyanazt a ruhát többször felvenni.

Olykor stylist segít Meghannak kiválasztani a ruháit és kiegészítőit egy-egy rendezvényre vagy eseményre.

9, Nem fél az érzéseit kimutatni

A királyi etikett szigorúan tiltja az érzelmek kimutatását a nyilvánosság felé. A férj, gyermek megcsókolása, kézfogás vagy más módon való érzelem kimutatás elfogadhatatlannak tekinthető. Meghannak már sikerült megsértenie ennek a szabálynak minden albekezdését.

Ő és férje gyakran jelennek meg nyilvánosan kézen fogva, sőt mindig egymás mellé ülnek még akkor is, ha az ültető rend teljesen más helyre szólítja őket.

10, Meghan megengedi magának, hogy hibákat kövessen el

Egy paparazzo észrevette, hogy Meghan piros ruhájából kilógott egy címke, mikor leszálltak a repülőről Tonga-ban. A kép persze se perc alatt felkerült az internetre.

Egy másik alkalommal, az új-zélandi látogatáskor Meghan olyan ruhát vett fel, ami nagyon átlátszó volt. Természetesen erről sem maradhatott le az internet népe, így hamar fel is került a világhálóra.

11, Meghan nem fél attól, hogy kitűnjön és boldog legyen

A kritikus többször elítélték Meghan Markle cipőit és feszülő ruháit terhesség alatt. Azzal vádolták, hogy túl sok figyelmet fordít saját magára, még akkor is, mikor egyes fényképeken kerek hasát simogatta. Ezen kívül sok más kellemetlen dolgot mondtak erről a hercegnőről az emberek.

Ennek ellenére a hercegnő sosem mosolygott kevesebbet, sosem változtatta meg a negatív vélemény hatására ruháit. Talán kap még lehetőséget, hogy bebizonyítsa minden jó úgy, ahogy ő csinálja.

Hisszük, hogy Meghan Markle a 21. század méltó hercegnője lesz.

Most Popular

Recent Comments