HomeInterestingA Csipkerózsika alapján kérte meg barátnője kezét ez a férfi - hat...

A Csipkerózsika alapján kérte meg barátnője kezét ez a férfi – hat hónapig tervezte a zseniális lánykérést

Az elmúlt években elképesztően kreatív módszereket láttunk arra, hogyan kérik meg a férfiak szerelmük kezét. Volt, aki Flashmobot szervezett, volt olyan rendőr és tűzoltó, aki kollégáit kérte meg arra, hogy segítsenek megszervezni a lánykérést, de akadt olyan is, aki egy különleges videót vetített le a moziban, ám a mostani minden képzeletet felülmúlt. Melyik lány ne szeretné, ha párja úgy kérné meg a kezét, mint a mesékben a herceg?! Nos, erre könnyű a válasz. Azok a hölgyek, akik nagy rajongói a Disney meséknek nem is tudnának ennél romantikusabb lánykérést kitalálni. Cikkünk főszereplője, Lee Lochler egyedi módon kérte meg barátnője Sthuthi David kezét. Amikor a videó felkerült az internetre, futótűzszerűen söpört végig az egész világhálón.

Ma úgy döntöttünk, elhozzuk nektek, hogyan is tette fel a nagy kérdést Lee. A férfi hat hónapig készített fényképeket barátnőjéről, persze a tudomása nélkül. Ezután Kyle Coombs illusztrátorhoz fordult, aki a valódi Csiokerózsika szereplőket kicserélte Lee-re és Sthuthira.

2019. december 30-án Lee meghívta Sthuthit egy kis mozizásra Brooklynba. A férfi mondta, hogy hogy nézzék meg Suti kedvenc rajzfilmjét, a Csipkerózsikát. A teremben barátaik és a család ült, de a lány nem szúrta ki őket mikor beléptek a terembe.

Sthuthi a rajzfilm nézése közben különös érzés fogta el. Úgy látta, mintha a főszereplők kicserélődtek volna. Ekkor még nem sejtett a dologból semmit, sőt még akkor sem, mikor meglátta magát rajzfilmfiguraként a kivetítőn.

Sthuthi még akkor is értetlenül nézett, mikor meglátta, hogy a herceg nagyon hasonlít a barátjára. Ebben a pillanatban a herceg egy gyűrűt húzott elő és a hercegnőnek mutatta. Majd úgy tett, mintha ő dobná ki a valóságban Lee kezébe.

„Nem tudom, mit mondjak” – mondta Sthuthi döbbenten. – „Remélem tudod!” – válaszolt Lee nevetve, majd letérdelt elé és megkérdezte, hogy lesz-e a felesége.

A lány teljesen megdöbbent mikor az is kiderült, hogy az egész család ott van a háta mögött és végig nézték a lánykérést.

Természetesen egy „Igennel” pecsételte meg a kérdést.

A képernyőn megjelent a pár, ahogy táncolnak a könyvben majd szépen becsukódik és az a szöveg olvasható: „És boldogan éltek, míg meg nem haltak.”

Ezek után egy másik felvétel került lejátszásra, amin síró törpék voltak. Úgy látszik Lee alapos volt, és előre felkészült a nemleges válaszra is. Természetesen mindenki nevetésben tört ki, mikor meglátta.

Ám erre nem került sor, mert minden tökéletesen a tervek szerint zajlott.

És itt van maga a megható és vicces videó:

Ti örülnétek, ha így kérnék meg a kezeteket? És urak, ti hajlandóak lennétek ilyen lánykérést szervezni?

Most Popular

Recent Comments