HomePeopleEláruljuk, melyik a 3 legrosszindulatúbb csillagjegy - Te köztük vagy?

Eláruljuk, melyik a 3 legrosszindulatúbb csillagjegy – Te köztük vagy?

Minden csillagjegynek megvan a maga sajátossága, tulajdonságai, előnyei és hátrányai. Lehetetlen lenne minden tulajdonságot felsorolni mind a tizenkét csillagjeggyel kapcsolatban, éppen ezért nem is próbálkozunk meg vele. A pozitív vonásokról már többször is írtunk, ezúttal viszont elmegyünk egy kicsit negatív irányba. Természetesen, akinek nem inge, nem veszi magára, hiszen ezeket a tulajdonságokat a szakemberek is csak általánosságban mondják el. Minden csillagjegy esetén vannak kivételek, ám ezek még inkább erősítik a szabályt.

Halak

Annak ellenére, hogy a Halak jegy szülöttei alapvetően kedves és jószívű emberek, bizony vannak olyan helyzetek, amikor kijön belőlük a lehető legrosszabb. Abban az esetben, ha úgy érzi elhagyták, magányos, átverték vagy csak egyedül kell szembenéznie a problémáival, akkor minden rosszindulatát képes rázúdítani környezetére. Szó szerint közellenséggé válik számukra az, aki jobban érzi magát vagy többet keres, mint ők. Valódi érzéseiket nem rejtik véka alá, minden az arcukra van írva. Ha a Halak jegyű nem érzi jól magát, akkor tanácsos messziről elkerülni őt, mert egyrészt hagyja, hogy segítsenek neki, másrészt támadóként lép fel.

Bak

A Bak alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott, ám a vitás, feszült helyzeteket képtelen a helyén kezelni. Egy rossz széria vagy veszekedés után rosszindulatú lesz és igyekszik megbántani a másik felet. Szavakkal és tettekkel is képes fájdalmat okozni, ám azt tudni kell, hogy semmit nem gondol komolyan azok közül, amit mond vagy tesz. Kissé olyan, mint egy gyerek, aki nem kapja meg azt, amit akar. Ettől függetlenül a párja nem biztos, hogy sokáig elviseli ezt és kiadja az útját. Tehát, ha a Bak nem akar egyedül megöregedni, akkor jól tenné, ha visszavenne egy kicsit.

Vízöntő

A Vízöntő alapjában véve nagyon érzelmes, érzékeny jegy, ám képes elveszíteni a józan eszét. Mindig a szívére hallgat, aminek következtében többször ráfarag. A Vízöntő rendkívül féltékeny, folyamatosan kombinál és bizony nyomoz is társa után. A barátokkal és családtagokkal is így viselkedik, ha pedig valamit nem kap meg, akkor azonnal gyanakodni kezd és rosszat feltételez. Rosszindulatú lesz, ami nemcsak a saját, hanem a körülötte lévők napjait is megkeseríti. Legnagyobb problémája az irigység, ami kihozza belőle azt a bizonyos állatot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments