HomePeopleAz egész internet ezért a kétéves kisfiúért rajong, aki Elvis Presley számára...

Az egész internet ezért a kétéves kisfiúért rajong, aki Elvis Presley számára bulizik. A videót már majdnem 40 millióan látták.

Egy kisgyermek minden tekintetben boldogságot hoz el a család életébe. Megtölti élettel a házat, vidám perceket ad a szülőknek, nagyszülőknek és olyan érzelmekkel telíti meg az emberek szívét, amiről nem is gondolták, hogy létezik. Minden kisgyerek különböző, más-más szokások forrnak ki benne, más szavakat ejtenek ki legelőször…stb. Amikor egy gyerek megtanul járni, az elején még nagyon kis bizonytalan, csetlik-botlik, anya-apa kezét fogja, hogy biztosabbak legyenek a léptei, majd hamar rájön, ez nagyon jó buli és olyan lesz utána, mint a villám. Anyuka kettőt pislog és a gyerek már huss el is iszkolt a játszótéren. De nem csak ebben jók, hanem a táncokban is. Amikor már egy totyogó, járó kisfiú vagy kislány meghall egy zenét, azonnal táncra perdül, mert magával ragadja a dal. Pontosan ez történt cikkünk főszereplőjével is, amikor meghallotta Elvis Presley számát.

A kis William Stokkebroe mindössze két esztendős, de már úgy bulizik, mint a felnőttek. Lagziba, vagy valamilyen nagyobb rendezvényen vehetett részt családjával, amikor felcsendült Elvis Presley-Jailhouse Rock című nótája és a kisfiú azonnal beszaladt a táncparkettre majd megmutatta az egész vendégseregnek, hogy is táncol ő valójában. Az esetről természetesen videofelvétel is készült, hiszen ki ne vette volna fel ezt az elképesztően aranyos gyermeket. A videón láthatjuk, hogy majdnem mindenki telefont tart a kezében, hogy megörökítse William szédítő produkcióját.

A felvétel fel is került a világhálóra, ahol már majdnem 40 millióan tekintették meg. Naná, hogy nem hagyhattuk ki mi sem ezt a lehetőséget, így elhoztuk nektek a kis William aranyos és egyben zseniális táncbemutatóját.

Íme a felvétel:

Nektek, hogy tetszett az előadása? Ugye milyen aranyos gyermek?

Most Popular

Recent Comments