HomeCelebrityA Trónok Harca két méteres szereplője és 157 centis felesége elképesztően néznek...

A Trónok Harca két méteres szereplője és 157 centis felesége elképesztően néznek ki egymás mellett.

Hafþór Júlíus Björnsson onnan lehet ismerős, mert szerepel a népszerű sorozatban a Trónok Harcában. Ő alakítja a Hegyet, aki Cersei oldalán küzd és mindenkit legyőz, aki csak az útjába kerül. Tény, hogy vannak alkalmak mikor nem kell semmit sem csinálnia, ugyanis elég egyetlen csúnya pillantás, hogy másoknak inába szálljon a bátorsága. Annak ellenére, hogy a sorozatban igen félelmetesnek néz ki, valójában ő egy csupaszív ember. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, minthogy elvette feleségül Kelsey-t a 157 centis barátnőjét, és békében valamint boldogságban élnek együtt.

A több, mint két méter magas Björnsson és a 157 centis feleségét egyáltalán nem érdekli, hogy furán festenek egymás mellett ugyanis kicsattannak a boldogságtól. Közös hobbijuk a testépítés és az egészséges életmód iránti érdeklődés. A pár majdnem minden edzést megoszt az Instagramján dokumentálják az átalakulásukat, de emellett pár romantikus képet is kiposztolnak, hogy mindenkinek megmutassák boldogságukat.

A pár egyébként 2018-ban mondta ki egymásnak a boldogító igent Björnsson hazájában Izlandon. A legérdekesebb az volt, hogy az izlandi sziklás hegyekben készítették az esküvői fotóikat, így szegény feleségének magassarkúban kellett megmásznia a hegyeket.

Elhoztunk a párról még néhány képet:

Kirándultak egy kicsit és megnézték a gízai piramisokat. (Nézzétek Björnsson milyen aranyos abban a kalapban.)

Mintha csak egy kiló kenyeret emelt volna fel.

Kedvese minden versenyre elkíséri őt.

Szerintünk gyönyörű párt alkotnak, és ti mit mondtok?

Esküvőjük napján.

Ti mit szóltok, hogy ekkora magasságbeli különbségek vannak kettejük között? Szerintetek sincs jelentősége a magasságnak?

Most Popular

Recent Comments