HomeCelebrityÚjabb royal baby látta meg a napvilágot: Megszületett Harry herceg és Meghan...

Újabb royal baby látta meg a napvilágot: Megszületett Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke.

Harry herceg és Meghan hercegné majdnem egy évvel ezelőtt, dátumra pontosan  2018. május 19-én mondták ki egymásnak a boldogító igent a windsori kastély Szent György kápolnájában. Az egész világ végignézhette, ahogy Meghan a gyönyörű esküvői ruhájában, végig vonul a sorok között és csillogó szemekkel néz Harry-re miközben összekötik az életüket. Később derült ki, hogy Meghan egy olyan házassági szerződést írt alá, amiben különböző kritériumoknak kell eleget tennie hercegnéként. A legérdekesebb az volt, mikor kijelentette, hogy Harrynek ikreket fog szülni, ám ez mint kiderült nem így lett, ugyanis a mai napon jött világra gyermekük, aki kisfiú lett.

A mai nap során, azaz 2019. május 6-án hajnalban vonult be a királyi házaspár a kórházba. A szülésnél Harry is jelen volt, hogy mindenben támogassa szerelmét, gyermeke anyját. A pici majdnem 4 kilóval jött világra reggel 5:26-kor.

A „The Duke and Duchess of Sussex” Instagram oldalra a következő képet posztolták ki, amivel tudatták az egész világgal, hogy az újabb kis herceg megszületett.

Egyébként Harry és Meghan azt nyilatkozták néhány héttel ezelőtt, hogy nem árulják el a nyilvánosságnak, hogy mikor fekszenek be a kórházba, mert nem akarják, hogy a kórház bejárata előtt ott tolongjanak az újságírók és a fotósok.

A gyermek nevét még nem osztották meg a rajongókkal, de ők már tűkön ülve várják, hogy megtudják, sőt, hogy képet is posztoljanak róla. Bár erre még várni kell, de sok boldogságot erőt és egészséget kívántak a családnak.

Harry azonban nem teketóriázott, ahogy kibújt édesanyjából a gyermek már nyilatkozott is. Igaz ő sem árulta el nevét, lehet követi testvére Vilmos és felesége Katalin példáját, akik harmadik gyermekük nevét négy teljes napon át nem osztották meg.

Ám Twitteren megjelent egy videó, ahol a büszke édesapa úgy nyilatkozott, hogy két napon belül el fogják árulni milyen nevet adtak a kisfiúnak. Most még azért nem tud mit mondani, mert egyelőre nem született döntés arról, hogyan nevezzék el.

Íme a videó és a boldog édesapa:

Nagyon sok boldogságot kívánunk a családnak, örömöt és egészséget a kisfiúnak, az édesanyjának és édesapjának!

Most Popular

Recent Comments