HomeCelebrityAnasztázia 700 ezer forintnyi összeget költött, hogy övé lehessen a legnagyobb arccsont...

Anasztázia 700 ezer forintnyi összeget költött, hogy övé lehessen a legnagyobb arccsont a világon

Lassan elérjük a 8 milliárd embert. Jelenleg 7 millárd 800 millióan élnek a Földön. Sokaknak teljesen jó minden úgy, ahogy éppen van, míg mások szeretnének változtatni. De mi az, ami megéri? Mi az, ami tényleg előrébb viszi az életben?

Az ukrán Anastasia Pokreshchuck azzal vált híressé, hogy telenyomatta az arcát töltőanyaggal. Így lett a világ legnagyobb vagy legszélesebb arccsontjának a tulajdonosa. Már, ha ezt csontnak lehet nevezni.

Anastasia hamar megváltozott. Rövid időn belül teljesen más emberré vált. Szerinte hatalmas önbizalma lett, melyet az átalakításoknak köszönhet. A blogger persze nem szégyenlős, így megmutatta azt, hogy nézett ki még a beavatkozások előtt.

Anastasia 26 és 32 évesen…

Anastasia korábban mindent szégyellt. A megjelenését, a hangját. Állítása szerint az injekciók segítették megemelni az önbecsülését. Ennek köszönhetően lett 250.000 követője az instán, ami bizonyos szemszögből nézve népszerűnek mondható.

Érdekesség, hogy a „modell” önmagát injekciózza. Sokan úgy gondolják, hogy ez a legfőbb probléma. Egy szakember lehet, hogy lebeszélte volna erről a drasztikus átalakulásról.

A lány 31 éves és körülbelül 700.000 forintnyi angol fontot költött a hialuron töltőanyagra.

Ez is egy korábbi kép…

Meg még egy…

További érdekesség, hogy a lány pszichológus végzettséggel rendelkezik.

Néha az ember nem tud mit kezdeni magával, de ilyenkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy nem lenne jobb egy tanfolyam? Mondjuk egy nyelvvizsga, vagy valami, ami a hasznunkra válik. Bár a népszerűség biztos hoz magával valamennyi pénzt is, hiszen a lány állítása szerint szeretne venni egy Lamborghini-t, amit nem adnak olcsón…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments