HomeCelebrityHatalmas bicepszet akart magának, most amputálni kell a karjait

Hatalmas bicepszet akart magának, most amputálni kell a karjait

Mindenki szeretne „jól” kinézni. Szép deltákat, formás popsit, duzzadó bicepszeket és persze kockás hasat is. Egyeseket nem maga a végeredmény érdekel, hanem az odáig vezető út. Az edzés mindennapi szokássá válik, majd az egész átfordul egyfajta függőségbe. Nincs ezzel semmi gond. A mozgás, egészséges életmód a pozitívabb, jobb élet kulcsa. Egyesek azonban szeretnék megspórolni az edzőtermi bérlet árát és az átizzadt pólók mosását. Ők illegális szerekhez, vagy még rosszabbakhoz folyamodnak.

Így járt az orosz exkatona is Kirill Tereshin, aki komoly bajba került. A férfit orosz Popeye-ként emlegetnek. Ő úgy akart hatalmas bicepszeket, hogy valami spéci, házi koktélt injekciózott a karjaiba. Az eljárás nem újkeletű dolog. Számtalan fotó kering a neten olyanokról, akik syntholt nyomnak a testükbe. Egy dolog biztos. Ez soha, senkinél sem nézett ki jól. A méret nagyobb lesz? Igen. Jól néz ki? Hát, így nem…

Kirill a folyamatos edzőtermi tréning helyett egy házi koktélt nyomott a karjaiba, ami syntholból, olivaolajból, alkoholhól, vazelinből állt. Ezt nyomta magába, amitől a karjai gigantikusra dagadtak.

A mértéktelen adagolásnak hála a szervezete egyszerűen nem bírta a terhelést. Az érrendszere olyan szinten tönkrement, hogy már csak fájdalomcsillapítókkal volt képes átvészelni a mindennapjait.

Végül orvoshoz ment, akik azt mondták, hogy még pár hónap így és amputálni kell a karjait.

Dimitrij Melnikov sebész szerint a férfi szinte teljesen tönkretette a karjaiban lévő szöveteket.

A férfi egyébként már nemzetközi hírnévre is szert tett a hatalmas bicepszei révén, de úgy döntött, hogy megfogadja az orvosai tanácsát és engedélyezi a műtétet.

A karjaiba nyomott vazelin blokkolta a véráramot.

Na most ez az egész 3 évvel ezelőtt volt. Aztán jött a vírus, így elmaradtak a rehabilitációs kezelések. A férfira nem figyelt senki így újra elkezdte magának tolni a spéci koktélját, amit felturbózott egy kis benzinnel is.

Tereshinnek már komplett műtétsorozatokra lesz szüksége, de nem valószínű, hogy a folyamatos gyulladásban lévő, szétroncsolt karját meg lehet menteni. Vagy, hogy egyáltalán érdemes-e megmenteni… Vélhetőleg sosem fogja tudni úgy használni, ahogy egy egészséges ember.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments