HomePeopleA következő három női csillagjegy szülötte februárban eljegyzésre számíthat - Te vajon...

A következő három női csillagjegy szülötte februárban eljegyzésre számíthat – Te vajon köztük vagy?

A február tálcán kínálja majd a boldogságot három női csillagjegy számára.

IKREK

A kapcsolatodon érezhető, hogy veled minden perc móka és kacagás, a párod pedig egyenesen imádja a humorodat. Sokat nevettek együtt, boldogok vagytok. Te ugyan még nem sejted, de életed szerelmének már megfordult a fejében a lánykérés, ami az egyéniségetekhez mérten ötletes és könnyed lesz, természetesen egy kis humorral fűszerezve. A nagy pillanatban mindketten elérzékenyültök majd.

OROSZLÁN

Érzelmeid sok esetben ingadoznak, egyszer fent, egyszer lent vagy. Szenvedélyes párkapcsolatban élsz, ennek köszönhetően a párod soha nem unatkozik melletted. A február viszont egy különleges hónap lesz számotokra, ugyanis szerelmed felteheti neked a nagy kérdést, amire már olyan régóta vágysz. Nem fogja előre megtervezni a lánykérést, akkor fogja feltenni neked a kérdést, amikor úgy érzi, veled akarja leélni az életét. Abban a pillanatban viszont egy percig sem fog habozni.

MÉRLEG

Szerelmeddel teljesen olyanok vagytok, mintha egy romantikus filmből léptetek volna ki. Környezetetek is úgy gondolja, hogy összetartoztok, valamint nincs is nálatok szebb pár a világon. Természetesen ezzel a párod is tisztában van, így már hosszú ideje tervezi a tökéletes lánykérést, hisz pontosan tudja, hogy kislány koros óta erről a pillanatról álmodozol. Hidd el, épp olyan lesz, mint ahogy megálmodtad.

Most Popular

Recent Comments