HomePeopleA gyönyörű nő testének 65%-a megégett. Megmutatja, hogyan nézett ki régen

A gyönyörű nő testének 65%-a megégett. Megmutatja, hogyan nézett ki régen

Turia Pitt 24 éves korában egy szörnyű balesetet szenvedett. Részt vett egy futóversenyen, ahol bozóttűz alakult ki és a lángok között rekedt. Testének kb. 65%-a megégett.

A jelenleg 32 éves Turia és szerelme Michael, már iskolás koruk óta együtt vannak. 2009-ben találkoztak először. Minden tökéletes volt, a lány megkapta álmai munkáját és egy gyönyörű házban éltek.

De 2011. szeptemberében fenekestül felfordult az életük, amikor Turia súlyos balesetet szenvedett. A futóversenyt Ausztráliában tartották és a semmiből egy bozóttűz alakult ki. Testének 65%-a megégett és majdnem az összes ujját elvesztette. Egy hónapig kómában volt utána pedig még hat hónapig kórházban ápolták.

„Borzalmas érzés volt, nem tudtam hova menekülni, mindenhol felcsaptak a lángok, mintha valami filmben lettem volna. Végig csak Michaelre tudtam gondolni, rettegtem, hogy elveszítem.” – meséli Turia

A lány a felismerhetetlenségig szétégett. Több mint 200 műtétet végeztek rajta. Mindenki azt gondolta, hogy Michael elhagyja a lányt. De nem így történt! A férfi feladta a munkáját, hogy tudja ápolni párját.

„Próbáltam mindent megtenni érte. A lelkét és a jellemét szeretem. Ugyanaz az ember maradt, aki volt, sőt! Minden álmomat valóra váltja. Sosem hagynám el!” – meséli a férfi

Azóta már két gyönyörű gyermekük van és azt mondják nem is lehetnének boldogabbak. 2015-ben megkérte a lány kezét, azt mondta, ezt akkor döntötte el, amikor az intenzív osztály előtt várakozott. 2016-ban pedig össze is házasodtak.

Turiának sikerült elfogadnia a kinézetét és már magabiztosnak érzi magát. Próbál más embereket is erre bíztatni. Rengetegen csodálják kitartásáért.

Most Popular

Recent Comments