HomeInterestingTitokzatos körülmények között hunyt el egy 11 éves gyermek - Anyja az...

Titokzatos körülmények között hunyt el egy 11 éves gyermek – Anyja az ágyában

A legtöbb nőnek az az egyik legnagyobb álma, hogy édesanya lehessen. Sajnos azonban előfordulnak olyan esetek, hogy mindegy mit tesz, mindegy mennyire próbálkozik, nem jönnek össze a dolgok. Ez nagyon igazságtalan és sokan bele is betegednek a bánatba. Viszont mikor többszöri próbálkozások után megtörténik a csoda, akkor a kismamával madarat lehet fogatni.

Cikkünk főszereplőjének, kisfia volt a legnagyobb kincs az egész életében, de a gyermek titokzatos körülmények között elhunyt.

Kimberley Shepherd egyedülálló édesanyaként nevelte a 11 éves kisfiát, Liamet. Minden egyes nap ő keltette fel, hogy tudja itt az ideje iskolába menni. Élete akkor tört teljesen össze, mikor egyik reggel fia már nem ébredt fel. Hiába szólongatta, rázta, hogy térjen magához, a gyerek nem reagált.

A gyerek nem betegeskedett, nem volt krónikus betegsége sem, így elképzelni sem tudja, mi okozhatta a halálát. A tragédia még márciusban történt, de csak most volt annyi lélekjelenléte, hogy meséljen a történtekről.

„Liam volt az egyetlen, akiért éltem. Ő volt az életem értelme. Nem tudom elképzelni nélküle az életemet.” – mesélte a megtört édesanya.

„Csak mi ketten voltunk, a barátom volt, a lelki társam. Születése óta egyedül neveltem. Liam volt a legokosabb, legkedvesebb, legszeretetteljesebb fiú a világon. Imádott sportolni, mindenkivel kedves volt, és nagyon jóképű is volt. Rendőr akart lenni, hogy az embereken segíthessen. Elképesztően büszke voltam rá. „ – folytatta.

Liam mindig segíteni akart másoknak. Egyszer lefutott egy maratont, hogy támogassa az NSPCC (National Society for the Prevention of Cruelty to Children) alapítványt. A zsebpénzéből élelmiszereket vásárolt, amiket eladományozott. Sütiket sütött az NHS-nek, rendőröknek és tanároknak. Tombolasorsolást szervezett és az összegyűjtött pénzt jótékony célokra fordította. Ez közvetlenül az elhalálozása előtt volt.

Temetését Westonban tartják meg, hogy az emberek tiszteleghessenek előtte. A helyiek, emlékére aranyszalagot és kitűzőket csináltatott, hogy azt a város meghatározott pontjára állíthassák ki. A Weston-super-Mare rögbi futballklub róla nevez el egy stadiont, valamint a futballklub aláírt mezeket adományoz, hogy pénzt gyűjtsön azoknak a gyerekeknek, akik nem engedhetik meg maguknak az akadémiai futballt. Ezt többek között Liam miatt is teszik.

Mivel a gyermek rejtélyes körülmények közt hunyt el, ezért az ügyészség elrendelte a boncolást, hogy kiderülhessen mi okozta a halált. Erről azonban még nem osztottak meg információkat.

Őszinte részvétünk az édesanyának. Kitartást kívánunk!

Most Popular

Recent Comments