HomePeopleA csecsemő egy szörnyű autóbalesetben életét vesztette, de végül 3 életet megmentett

A csecsemő egy szörnyű autóbalesetben életét vesztette, de végül 3 életet megmentett

Jamie Yarrish egyedül neveli 1 éves kislányát, Jaelynnt. Épp utaztak a New Jersey államban található Cliftonba, amikor borzalmas autóbalesetet szenvedtek.

Mindkettőjüket azonnal kórházba szállították, harcoltak az életükért. Az édesanya agyvérzést szenvedett és súlyos fejsérülései voltak, de sikerült felépülnie. A kisbabáért hosszú hetekig küzdöttek, de nem tudták megmenteni az orvosok.

Jaelynn egy életvidám, boldog kislány volt, egy héttel a baleset előtt ünnepelte első születésnapját.
A család próbált felállni a padlóról és elviselni a szörnyű fájdalmat. Úgy gondolták, ha a kicsi szerveinek adományozásával meg tudnak menteni egy másik kis életet, talán könnyebb lesz nekik.

A gyász idején a család erőt tudott meríteni a tudatból, hogy három kisbaba életét megmentették.

„Jaelynn egy hős! Megmentett három kis csodát, akik életmentő műtétre vártak. Ők már teljes életet élhetnek és örökké hálásak lesznek a kislánynak.” – mondták a hozzátartozók

Az édesanya nem tudja elfogadni a szörnyű tragédiát, magát okolta a történtekért. Mégis úgy érezte, hogy a szervtranszplantációval segíthet másokon és meg kellett tennie. Ebben a borzalmas fájdalomban egy kis vígaszt nyújt számára, hogy más családokon és életeken segíthetett.

Most Popular

Recent Comments