HomeInterestingA Covid-19 miatt lélegeztetőgépen tartott anyuka, hosszú ideig nem találkozhatott a babájával....

A Covid-19 miatt lélegeztetőgépen tartott anyuka, hosszú ideig nem találkozhatott a babájával. Az első találkozás mindenki szemébe könnyet csalt.

A Covid-19 vírus jelenleg is tombol. Úgy látszik, képtelenek vagyunk megfékezni a terjedését. Emberek milliói veszítették el szeretteiket. De reméljük, innentől egyre jobb időszakok következnek!

Autumn Carver épp 33 hetes terhes volt, amikor elkapta a vírust. Rövidesen férje, Zach is pozitív lett, de szerencsére nagyon enyhe tünetei voltak. Autumn nem volt ilyen szerencsés, egyre rosszabb lett az állapota és végül kórházba is kellett szállítani. Egyre aggasztóbb volt a helyzet és hamarosan lélegeztetőgépre került. Az orvosok szerint muszáj kivenni a gyermeket, ha azt szeretnék, hogy életben maradjon.

A műtét jól sikerült és augusztus 27-én megszületett Huxley. 10 napot töltött a kórházba, de teljesen egészséges. Anyukája viszont az életéért küzd, lélegeztető gépek segítségével kap levegőt, a tüdeje majdnem összeomlott.

Autumn állapota szerencsére javulni kezdett. Két hónap elteltével megtörtént az első találkozása a gyönyörű kisfiával. Nagyon megható pillanatok voltak, a család együtt sírt a boldogságtól. Több orvos és nővér is végig nézte a csodás jelenetet.

„Köszönöm az orvosoknak és a családomnak! Fantasztikus érzés volt találkozni a gyermekemmel. Tudom, hogy még hosszú az út a teljes felépülésig, de ez a nap óriási erőt adott.” – meséli Autumn

Most Popular

Recent Comments