HomeBeautiful15 különös és riasztó ember, akik az egész világon ismert modellekké váltak....

15 különös és riasztó ember, akik az egész világon ismert modellekké váltak. Bebizonyítják, hogy a szépség szubjektív.

1., SOPHIA HADJIPANTELI:

Ciprus szigetén született az Instagram modell. A legtöbb lány kiszedi és gyantázza a szemöldökét, de Sophia pont az ellenkezőjét csinálta. Büszke a dús szemöldökére, ennek köszönheti hírnevét.


2., CAITIN STICKELS:

Talán az egyik legfurcsább és legvadabb kinézetű lány a listánkon. Schmid-Fraccaro-szindrómában szenved, de mégis nők ezreit inspirálja. Tökéletes magabiztossággal pózol a fotóin.


3., WINNIE HARLOW:

A kanadai modellnek egy ritka bőrbetegsége van, ami befolyásolja a pigment színét. Úgy gondolja, épp ennek köszönheti sikerét. 2014-ben szerepelt az America’s Next Top Modelben. 2015-ben sikerült bekerülnie a londoni divathétre illetve a Swarovskivel is dolgozott együtt. 2018-ban pedig a Victoria’s Secret Fashion Shown is részt vett.


4., HARNAAM KAUR:

12 éves volt, amikor rájöttek, hogy PCOS-e, vagyis policisztás petefészek-szindrómája van. Ez okozza a szőr növekedését a testén és az arcán. Megtanulta elfogadni a másságát, és bekerült a modellvilágba.


5., DARIUS VERNON:

Fiatalkorában rengeteg zaklatás érte kinézete miatt. Egy krónikus bőrbetegségben szenved. Élete egyik szörnyű időszakában már elhatározta hogy végezni fog magával, de aztán megtörtént a csoda. Egy modell cég leszerződtette és világhírűvé vált.


6., ISSA LISH:

A hölgy félig japán és félig mexikói. Nagyon magas és vékony. Annak ellenére, hogy elég csúnyák a vonásai, mégis imádják a modellvilágban. Rengeteg világmárka alkalmazta, többek között a Vogue és a Givenchy is.


7., CARISSA PINKSTON:

A lány New Yorkban született és „egyedi” modellként dolgozott. Rajongói imádják a vastag ajkait a haját és a nagy szeplőit.


8., MOFFY GATHORNE HARDY:

Ugyanolyan mint bármelyik más modell, csak épp neki erősen keresztbe húznak a szemei. Egykor ezt tartotta a legnagyobb hibájának, most viszont ezt szereti magán a legjobban. Megtanulta magát elfogadni, ezért még a szemműtétet is visszautasította.


9., DAPHNE SELFE:

Úgy tartják, a szépség nem korfüggő. Az egyik legidősebb szupermodellként tartják számon a hölgyet. 83 évesen vonult végig a párizsi kifutón, és került a Vogue címlapjára. Mindig büszkén vállalta ráncait és ősz haját.


10., MELANIE GAYDOS:

A ritka genetikai rendellenességgel született hölgynek rengeteg előítéletet kellett leküzdenie. Mégis sikerült meghódítania a modellvilágot. Miután elkezdett sikeressé válni, semmi féle korrekciós műtétet nem hajtatott végre magán. Azt mondja, sikerült így elfogadnia magát.


11., JILLIAN MERCADO

A 33 éves amerikai modell színésznőként is tevékenykedik. A fogyatékkal élő modellek közé tartozik és tolószékes is. Mássága miatt sikerült ennyi mindent elérnie.


12., UNIA PAKHOMOVA:

Jelenleg is New Yorkban él és számos ügynökséggel áll kapcsolatban. Nagyon jellegzetes kiemelkedő homloka, szinte láthatatlan szemöldöke és fehér bőre.


13., BABY ULI:

Annak ellenére, hogy a fotón jóval idősebbnek tűnik, ez a lány még csak 10 éves, jelenleg Ukrajnában él. Úgy tűnik, ő a jövő Instagram modellje.


14., CORALL KWAYIE:

Egyesek imádják a szeplőket, mások pedig nem győzik rejtegetni. Corall sosem rejtegette magát, meg is lett az eredménye.


15., RALPH SOUFFRANT:

Ő az élő bizonyíték arra, hogy a szépség mennyire sokszínű. 13 évesen leszólította egy fotós a parkban, hogy készíthessen róla egy képet. Itt kezdődött a karrierje, számos márkával dolgozik együtt, például a Tommy Hilfigerrel is.

Most Popular

Recent Comments