HomeInterestingIGAZI CSODA! A 11 éves lány az egyetlen túlélője egy repülőszerencsétlenségnek. Nem...

IGAZI CSODA! A 11 éves lány az egyetlen túlélője egy repülőszerencsétlenségnek. Nem fogjátok elhinni, minek köszönheti az életét!

Laney Perdue az apjával és három másik felnőttel utazott egy gépen, amely sajnálatos módon lezuhant, miközben épp a Michigan-tó felett repült át. Ez múlt szombaton történt.

A fedélzeten tartózkodó mind a négy felnőtt életét vesztette a balesetben. Egyedül a mindössze 11 éves Laney maradt életben, csodával határos módon. Ez annak volt köszönhető, hogy apja, Mike Perdue átkarolta őt a zuhanás közben, hogy megvédje a becsapódástól.

A mentőszolgálatok azonnal a baleset helyszínére siettek, hogy kimentsék az utasokat. Laney és egy másik férfi voltak az egyetlenek, akik még éltek. Laney mellkaskompressziót kapott, miközben kórházba szállították. A másik férfi, sajnos meghalt az odaúton.

A lány egyelőre még kénytelen a kórházba maradni. Több csonttörést is szenvedett, és műteni is kellett. A sérülései azonban nem tekinthetők életveszélyesnek. Szerencséje volt. A 35 éves Kate Leese és Adam Kendall (37) volt a másik két utas.

Egy házaspár volt, de egyikük sem élte túl, ahogy a kétmotoros Britten-Norman BN-2-es repülőgép becsapódott.

A kisány utolsó emléke a baleset előtt az, hogy apja szorosan öleli. Ez volt az, amiért túlélte a balesetet. Az apa az utolsó pillanatban is medveként védelmezte a lányát. Mi ez, ha nem az igazi apai, önfeláldozó szeretet?

Anyukája, Christina szíve majd megszakad a gyásztól a férje és barátai elvesztése miatt, azonban végtelenül hálás a sorsnak és a férjének, hogy a lányát megmentette.

Rendkívül szívszorító történet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments