HomeInterestingEz a férfi ellopta a nő telefonszámát, borzalmas ami ezután történt. -...

Ez a férfi ellopta a nő telefonszámát, borzalmas ami ezután történt. – „Rettegtem hazamenni.”

Egy ápolónő elmesélte a borzalmakat, amiket át kellett élnie. Szomszédja megszerezte a telefonszámát egy csomagról. Minősíthetetlen üzeneteket kapott tőle és egyre durvább fotókat. Rájött, hogy a szomszédja nem szégyenlős típus.

A 23 éves Eleanor Maddison a csomagja érkezésekor nem volt otthon, így a futár a szomszédjának adta át. A dobozon kívülről rajta volt a lány száma, így a 46 éves Jehad Khan felhívta, hogy egyeztessen egy időpontot a küldemény átadására.

„Ezelőtt még sosem beszéltem a szomszédommal, kedvesen megköszöntem a segítségét. Amikor megnéztem a dobozt, láttam hogy rajta van a telefonszámom, de különösebben nem érkelet.”

Este Eleanor filmet nézett a lakótársával, miközben kapott egy WhatsApp üzenetet a szomszédtól, amelyben ez állt:

„Jó éjszakát szerelmem, megyek dolgozni.”

A lány nem tulajdonított nagy figyelmet az SMS-nek, azt gondolta véletlen volt. De másnap délután még egy üzenet érkezett, amiben egy sor szívecske hangulatjel volt, majd bocsánatot kért.
Az nő még ezt sem vette túl komolyan, nem gondolta, hogy tovább fog bonyolódni a helyzet.

A zaklatás azonban tovább folytatódott.

A következő SMS-ben találkára hívta a lányt. Majd nem sokkal később pénzt ajánlott neki, hogy intim kapcsolatot létesítsen vele.

Küldött néhány fotót egy párról, akik fehérneműben csókolóznak.

Ezek után egyre durvább üzenetek és fotók érkeztek.
Eleanor nagyjából 50 SMS-t kapott összesen. De egyszer csak már nem kapott többet, valamiért abbahagyta. Nem lélegezhetett fel sokáig, ugyanis februárban újabb üzenetekkel kezdte bombázni Khan.

Odáig fajultak az események, hogy Eleanor már nem érezte biztonságban magát az otthonában.
A férfi ablaka pont az övéére nézett. Khan megállás nélkül bámult át a lányhoz, sokszor csak ült az ágy szélén és nézte mikor bukkan fel a lány az ablakban.

Egyik nap amikor a nő elhagyta a házát, Khan átment és megnyalta a lány hálószobájának ablakát.
Ettől a nővér teljesen megrémült és úgy érezte, kénytelen hazaköltözni a szüleihez és a számváltoztatás mellett döntött.

„Nem tudtam, hogy mire képes ezek után. Egy erős nőnek érzem magamat, de már tényleg rettegtem. Állandóan húztam le a redőnyöket, így legalább nem láttam ahogy bámul. Félve léptem be a szobákba, rossz érzés volt otthon lenni.”

„Nem gondoltam, hogy velem ilyen megtörténhet. Nővérként arra tanítottak, hogy fogadjam el az embereket. Több mentális zavarral küzdő pácienssel találkoztam már, de ilyet senki sem csinált.”

Később Eleanor petíciót indított, amelyben törvényhozást kért különböző cégekre, hogy ne lehessen a doboz külsején feltűntetve az ügyfél telefonszáma. Nem szerette volna, hogy bárki más átélje azt, amit ő megtapasztalt. A férfit feljelentette.

A múlt hónapban meg is jelent Khan a bíróságon, ahol elítélték zaklatásért.
Kapott 12 hónap közösségi szolgálatot, 12 hónap távoltartási végzést. 20 nap rehabilitációra és fizetetlen munkavégzésre is kötelezték, természetesen pénzbüntetés mellett.

„Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ha lejár a távoltartási végzés…” – mondja Eleanor

Most Popular

Recent Comments