HomeCelebrity90 alkalommal műtötték meg ezt a fiút, hogy úgy nézzen ki mint...

90 alkalommal műtötték meg ezt a fiút, hogy úgy nézzen ki mint Britney Spears.

A mai világban már egyre népszerűbb a plasztikai műtét, mely során az ember olyan külsőt kérhet magának, amilyet csak akar. Van, aki külön-külön instrukciókkal látja el az orvost, hogy milyen arcot, testet szeretne magának, ám sokan vannak, akik valakihez szeretnének hasonlítani. Bizony nem egy olyan személy van a világon, aki valamilyen híres emberre szeretett volna hasonlítani, ott van például a nő, aki Angelina Jolie hasonmása akart lenni, ám az eredmény egyáltalán nem volt szemet gyönyörködtető. Szegény nő úgy nézett ki, mint “A halott menyasszony” című meséből a halott menyasszony. De másik példának ott van Rodrigo Alves, aki élő Ken babává műttette magát mert annyira elnyerte tetszését a játék figura.

Mai cikkünk főszereplője is hasonló helyzetbe csöppent csak az ő ideálja nem más volt, mint Britney Spears. Bryan Ray évről-évre egy biztosabb volt benne, hogy nagyon rossz testbe született. Úgy gondolta, hogy életét csak úgy élheti le, ha átműtteti magát, ám nem holmi egyszerű, hétköznapi lánnyá, hanem maga Britney Spearsé. Teljes mértékben biztos volt benne, hogy csak a pophercegnő gyönyörű bőrébe bújva lehet ismét boldog az élete.

A fiú, hogy megvalósítsa nagy álmát, elment dolgozni, hogy pénzt kereshessen a hőn áhított plasztikai műtétekre. Minden hónapban félretette a pénzét és rövid időn belül sikerült neki közel 21 millió forintnak megfelelő összeget összekapargatnia. Ray fogta és az egészet a plasztikai beavatkozás költségeire költötte el. Mára már egyébként teljes mértékben úgy éli az életét, mint a szőke popdíva.

Még mielőtt megmutatnánk nektek, hogy milyenné is műttette magát ez a fiatal srác, bemutatjuk, hogyan is nézett ő ki a kezdet kezdetén, mikor még nem érezte azt, hogy neki sebészeti beavatkozásra lenne szüksége. Bryan egy igazán vidám tekintetű fiatal srác volt hat évvel ezelőttig, ám napról napra, majd évről-évre jött rá arra, hogy valami nem stimmel az éltével. Nem érezte jól magát úgy ahogy van, és úgy gondolta ezen bizony változtatni kell.

Kezdetben csak a súlyával nem volt megelégedve, ezért kemény fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon az általa fölöslegnek érzett kilóktól. A tükörbe nézés élete szerves részévé vált. Nem volt olyan pillanat, hogy ne nézett volna bele, azt keresgélve, hol és miből fogyhat még le.

De ez nem volt neki elég, egy idő után körömlakkos képeket kezdett feltölteni a közösségi oldalaira. Kezén majdnem minden nap másik színű körömlakk volt.

Ezek után nem tetszett neki eredeti sötétbarna színű haja, ezért befestette szőkére, ami már kezdett Britneyéhez hasonlítani. Ez volt az a pillanat, mikor Bryan már kényelmesebben érezte magát bőrében, de ez még mindig nem volt elég.

Miután befestette haját, úgy döntött, hogy megnöveszti, ehhez persze hónapokat kellett várni. Alig várta, hogy olyan hosszú legyen, mint Britneyé. Persze ez alatt az idő alatt folyamatosan dokumentálta az eseményeket, hogy hol tart az átalakulásban.

Míg arra várt, hogy haja elérje a kívánt hosszt, elment egy két sebészeti beavatkozásra és feltöltette az ajkait, kitetováltatta a szemöldökét és lelkileg egyre komfortosabban kezdte érezni magát. Arcán már megjelent a mosoly, mely elégedettségét fejezte ki.

Már csak néhány apró simítás volt vissza, hogy tényleg tetőtől-talpig Britney Spearsnek érezze magát. Átalakulásának utolsó fázisában kicsit átalakíttatta az orrát, hogy nőiesebb legyen és passzoljon, új külsejéhez.

Hosszú-hosszú hónapok kemény várakozása után végre teljesült az álma és olyan lett, mint a pop szakma koronázatlan hercegnője Britney Spears… vagyis inkább csak hasonló…

Bryan azt tervezi, hogy ezek után modellként fog dolgozni, illetve az énekesnő dalaival lépne fel néhány rendezvényen. A most már Britney külsővel rendelkező srác még egy olyan appot is letöltött a mobiljára, ami megmutatta, hogy hány százalékba egyezik meg a külseje ideáljával. Az applikáció szerint egy tized százalék választja el őt a 100%-os egyezéstől.

Íme az igazi Britney Spears, aki épp most próbálja egyenesbe tenni az életét, miután nemrég kiderült, hogy édesapja komoly betegségben szenved. A tehetséges énekesnő idegösszeomlást kapott a történtek miatt, ezért a családja beutalta őt a pszichiátriára.

Ennek tudatában nem volt nehéz Bryannek elérni az énekesnő külsejét. Elhoztunk még pár képet róla, hogy lássátok a hasonlóságot.

Meg kell hagyni, így tényleg van egy kis hasonlóság közte és a híres énekesnő között, bár biztos, hogy rátesz még egy lapáttal a filter, ami majdnem minden képén ott van.

Bryan éveken át tanulmányozta Britney mozgását, mimikáját, gesztusait, nézését, hogy egy az egyben olyan legyen, mint ő.

Egy teljes alakos kép jó barátja a tükör előtt.

Igyekezett mindent megtenni, hogy haja is olyan szép legyen, mint Britneyé.

Ti mit gondoltok, hasonlít rá?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments