HomeCelebrityEmlékeztek még a Szabadítsátok ki Willyt gyereksztárjára? Így néz ki 25 éve...

Emlékeztek még a Szabadítsátok ki Willyt gyereksztárjára? Így néz ki 25 éve elteltével

Azok az emberek, akik a 90-es években voltak gyerekek, tinik, tuti biztos emlékeznek minden idők legjobb és legizgalmasabb filmjére, amely az állatok iránti szeretetről, illetve az emberek és állatok közti barátságról szól. Ez nem más, mint a “Szabadítsátok ki Willyt!” Gyerekként nem olyan nehéz kedvelni és együtt érezni egy olyan főszereplővel, aki velünk egyidős, pontosan ezért nyerte el minden fiatal szimpátiáját a 12 éves Jesse (Jason James Richter), aki szülők nélkül élte életét az utcán. Mivel nagyon sok embernek tetszett a film, ezért további két rész készült még belőle, amibe szintén Jesse szerepel.

Ezek után azonban teljesen eltűnt a fiatal színész és nem igazán láttuk további szerepekben. Pontosan ebből kifolyólag nehéz elképzelni, hogy akivel fiatalon szimpatizáltunk azt ne ismerjük fel felnőtt korában, pedig ez ebben a helyzetben így történt, ugyanis a Jesset alakító színész olyannyira megváltozott, hogy gyakorlatilag rá sem lehet ismerni. Valamilyen oknál fogva egyes színészek nem igazán hasonlítanak felnőttként gyerekkori önmagukra ezért könnyű mondjuk elmenni mellettük az utcán.

Így nézett ki a harmadik részben Jason…

És így néz ki ma:

Durva nem igaz, mintha nem is ő lenne a képen. Én speciel, aki imádtam a Szabadítsátok ki Willyt minden részét, nagyon megdöbbentem, mikor megláttam, hogy is néz ki most 39 évesen.

Szó szerint, egy jóképű és sármos férfi lett belőle, aki valószínű egy perc alatt képes elcsavarni a nők fejét. Kiderült idő közben, hogy a színészkedés mellett másba is belevágta a fejszéjét. Annyira megfogta gyerekként a filmvilág, hogy producernek állt felnőtt korára, amiben pletykák szerint bizony nagyon is jól brillírozik.

Míg a legtöbb befutott hollywoodi sztár teljesen elszállt magától az éve során, addig Jason nagyon egyszerű és visszahúzódó maradt. Egyetlen nap sem múlik el nála úgy, hogy ne jutna eszébe honnan is indult és minek köszönheti hírnevét. Nagyon gyakran oszt meg a fent említett filmből képeket, amik szép emlékeket juttatnak az eszébe.

Jöjjön néhány kép, ami bemutatja, hogyan is néz ki napjainkban a Jesset alakító Jason.

A mosolya még mindig a régi, ugyanolyan kisfiús, mint annak idején.

Rengeteg rajongója lett a trilógiának hála, és mind a mai napig akadnak olyan emberek, akik még mindig zseniális filmnek tartják a Szabadítsátok ki Willyt!

Egyesek olyanokat kommenteltek a képeihez, hogy annak idején, mikor még fiatalok voltak, ő volt a kedvenc gyereksztárjuk. Úgy érezzük ez nagy megtiszteltetés, hiszen ki ne akarná azt, hogy bálványozzák és felnézzenek rá.

Egy valami azonban nem változott, ugyanolyan göndör fürtjei vannak, mint annak idején.

Óriási munkák közepette.

Sok-sok jót kívánunk neki az életben! Ti emlékezte még rá?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments